Wpis z mikrobloga

#bitcoin

HALVING #!$%@? ZMIENI

Nie dlatego jak cyber mowi że zmiana nagrody z 12.5 na 6.25 to mało i będzie miało to nie wielki wpływ na rynek bo większość btc została wykonana juz

A DLATEGO, że każdy na to czeka i liczy. I będzie tak samo jak z kontrami w grudniu 2017 albo bakttem we wrześniu.

WY GŁUPIE #!$%@?
Granie pod halving 2020 było już grane w kwietniu 2019 i dawno jest już uwzględnione w cenie. Ja #!$%@?
  • 8
@lunax: nie zgadzam się z tym, że "HALVING #!$%@? ZMIENI". Jest to wydarzenie dużo większego kalibru niż baktt o którym wiedzą tylko nieliczni a nawet ci co wiedzą to w 60% kojarzą tylko nazwę nie mając pojęcia o co chodzi. Na halvingu można wysterować grube FOMO pod ulice. Coś jak grudzień 2017, każdy będzie gadał. Zaczną się marzenia o bitku za milion dolarów. Myślę, że wzrosty będą przed halvingiem ale bez
@jutjub: chwilowe fomo tak, ale nie długotwały wzrost wartości z powodu mniejszej podaży. Podaż spadnie niewiele ponad 1%, analogicznie efel jest identyczny od wzrostu popytu o 1% a ten nam skacze o setki procent w cgwilę. Spadać już nie ma gdzie z podażą, za to rosąć z popytem możemy bez ograniczeń a taj naprawdę mało kto z ludzkości ma BTC.

Mówiąc że halving #!$%@? zmieni odnosiłem się do poprzednich halvingów gdzie
cyberpunkbtc - @jutjub: chwilowe fomo tak, ale nie długotwały wzrost wartości z powod...

źródło: comment_JZxVaYTrcxJXdEfnNWStdGiG219XuJeE.jpg

Pobierz
@cyberpunkbtc: ograniczona podaż bitcoina (21m) to jest argument nie do #!$%@?, w korelacji z halvingiem każdy
noob który w czasie fomo to zrozumie - kupi. Sam kupiłem kiedy to zrozumiałem początkiem 2017. Później obserwowałem cały okres maj-grudzień znajomych którzy wchodzili w btc. Żaden bakkt, kontrakty czy inne wydarzenie nie otwierają tak oczu jak halving i ograniczona podaż czyli tak naprawdę fundamenty btc. Co by nie było kiedyś i tak ATH na