Aktywne Wpisy
rafal-pabianczyk +88
YRKE - sprzedawca mebli. Witam wszystkich chyba pierwszy raz w życiu oceniam dostawcę internetowego. Można to zrobić w niewielu miejscach bo firma zablokowała możliwość pisania opinii na Google, na pewno obawiając się negatywnych opinii. Kupiłem stoły kuchenne przez piękną stronę internetową firmy Yrke. Strona jest dopieszczona pod względem graficznym. Opisy informują o najlepszej jakości, szybkiej dostawie możliwości reklamacji zwrotów itd. Ogólnie jedna z najładniejszych stron jakie oglądałem w tematyce wyposażenia wnętrz z
Mega_Smieszek +532
także lewicowi aktywiści:
#4konserwy #lgbt #bekazlewactwa #lewackalogika #marszniepodleglosci #rakinstant
Co do hasła, wszystkie hasła jak do tej pory odwołują się do konserwatywnej tradycji Polski. Niestety, nie da sie wyciąć z historii Polski,
@Jarek_Bzoma: Który konkretnie przepis?
XD
I na czym polega ta prowokacja? Skoro Bóg ma mieć w opiece wszystkich to również nieheteronormatywnych. Czy przypadkiem wyjawiłeś, że jednak na marszu nie każdy jest mile widziany?
@pastor_manning: Ma pan dowód? Czy tylko wymyślasz sobie fakty bo tak ci wygodnie?
Czyli Marsz Niepodległości nie jest dla wszystkich Polaków, a dla tych prawdziwych, wybranych przez organizatorów?
Tak więc te dwa gejątka łamią prawo.
Towarzysz Biedroń też swego czasu został zatrzymany.
A czy marsz równości jest dla wszystkich? Bo jakoś nie chce mi sie
Ale przecież Polak ma dużo wspólnego z marszem niepodległości.
Ale oni nie podszywają się pod organizatorów, stworzyli tylko swoją interpretację plakatu.
@pastor_manning: Owszem jest. Każdy może na niego przyjść. Tolerancja właśnie polega na tym, że mało cię obchodzą takie rzeczy jak czyjaś orientacja czy wiara.
Wierzące osoby LGBT mają nawet własne organizacje i nikt ich nigdy z marszu nie wypraszał: https://www.wiaraitecza.pl/
@Jarek_Bzoma: ale odleciałes xD
cóż... to tak samo jak działa slowo na N wśród osób czarnoskórych ¯_(ツ)_/¯ wg mnie plakat nie prowokuje, jak wszyscy to wszyscy
Komentarz usunięty przez autora
Dla mnie oczywista prowokacja. Zbędna, całkowicie niepotrzebna.
Drażnią mnie zarówno "konserwatyści" blokujący marsze równości, jak i tacy aktywiści LGBT ośmieszający marsz