Wpis z mikrobloga

#!$%@?ć te małpy w tej grze, nie wrócę do platyny choćbym się zesrał, czwarta promocja do g2 i dostaję takie małpy, że to głowa mała... mam 80% winratio ekko i te 20% przegrałem przez debili grających lux support XD
#leagueoflegends
  • 11
@ufieoy: ekko mam takie winratio :P no #!$%@? mam nowe konto i cisnę od bronzu, w 2 tyg chyba jestem na g3 i utknąłem tutaj już 3 dzień.. dostaję takie zwierzęta, że g2 by ich nie wycarrowało
@PaniczPokerowy: Ja wiem, Wy tu wszyscy jesteście specjaliści w #!$%@? :D co mecz robię firstblooda od chyba 25 meczy, oddaję tego killa dla linii i idę na następne, tam jak się uda coś dołoże jak nie to farma i w tym momencie moje linie dostają w #!$%@? za każdym #!$%@? razem, jeżeli ja nie wycarruje to niema #!$%@?, że ktoś to zrobi za mnie
@ufieoy: ale stary, tak było, w sumie miałem 96% winratio i teraz nie mogę ugrać promocji, do promocji mam ogarniętych ludzi, dostaję 1 free wina i potem 2 gry w #!$%@?ę już 4x tak rozumiesz pewnie jak to #!$%@?, muszę wygrać 1 #!$%@?ą grę, tak żeby ludzie chociaż nie feedowali, ja serio na tych rangach jungle potrafię #!$%@?ć, ale #!$%@? lux support musi #!$%@?ć 1/10 bo on JEST #!$%@? LUX mega
@Trusky92: Ja mam teraz serie do diamentu xD. W d4 są najgorsi gracze, hardstucki z mentalnością challangera. Po jednej wyjebce 1v1 idą afk i open xD riot chyba daje w serii samych najgorszych graczy, żebyś udowodnił, ze zasługujesz na wyższa rangę.
@cinu01: ale serio odnoszę takie wrażenie, nie narzekam w normalnych grach, wiara schodzi do rzeki, pomoże ubić żuka czy smoka coś tego, aż się przyjemnie gra jak wiesz, że twoje pingi nie idą w kosmos tylko ludzie coś tam widzą na minimapie, a w promocyjnych to eldorado w #!$%@?, bot #!$%@?, ja się biję z enemy junglerem o żuka, żeby coverować smoka, a typy #!$%@? srogo, lepiej się #!$%@?ć pod wierzę
@Trusky92: mam podobnie, wbijam serie do G1, dostaje jednego wina za free, ale co z tego jak w kolejnych gierkach dostaje za każdym razem typów na autofill jungle i top. Top oczywisty pick - teemo firstpick, a potem 0/7/0 ma ( ͡° ʖ̯ ͡°) I tak 3 razy dzisiaj było XD Matchmaking jest w cholere dziwny w tym sezonie imo, mało kiedy jest "równa" gierka, albo jest
@Erinalle: ja tam teemo na topie akurat gram, ale full ap i robię niemałe zaskoczenie ostatnia gierka 21/7/11 :D ale wiem o czym mówisz, mam to samo własnie w serii do g2, już naprawdę staram się patrzeć tylko w minimapę dawać calle itp, ale wiara ma #!$%@? :D