Aktywne Wpisy
JulianGangol +23
Ostatnio zrobilem ankiete i dziwi mnie, ze wykopki w zdecydowanej wiekszosci popieraja temat aborcji. Serio? Juz pomijajac sprawy swiatopogladowe to wy powinniscie byc pierwszymi przeciwnikami tego. Byly protesty w calej Polsce? Byly. Faceci chodzili jak te glupie osly na nie i czesto narazali swoje zdrowie w tej sprawie w ulicznych starciach z policja. Wy wspieracie kobiety a co w zamian otrzymujecie od nich? Co najwyzej fucka moga wam pokazac.
Na zadne wsparcie
Na zadne wsparcie
Grzesiok +21
Zastanawiałem się ostatnio czy jest większa kompromitacja w historii wojen niż to co zrobili ruscy na Ukrainie.
Idąc na pewniaka jako światowa potęga ponieśli w ciągu roku niewyobrażalne straty ludzkie, sprzętowe, gospodarcze, wizerunkowe w rekordowo krótkim czasie.
Mocna konkurencja to
Wojna rusko fińska gdzie potężny ZSRR został zweryfikowany
Wojna polsko-bolszewicka gdzie ruski kolos wypieprzyl się na nowo budowanej Polsce
Była jeszcze np Wojna o niepodległość USA gdzie imperium brytyjskie zderzyło się z
Idąc na pewniaka jako światowa potęga ponieśli w ciągu roku niewyobrażalne straty ludzkie, sprzętowe, gospodarcze, wizerunkowe w rekordowo krótkim czasie.
Mocna konkurencja to
Wojna rusko fińska gdzie potężny ZSRR został zweryfikowany
Wojna polsko-bolszewicka gdzie ruski kolos wypieprzyl się na nowo budowanej Polsce
Była jeszcze np Wojna o niepodległość USA gdzie imperium brytyjskie zderzyło się z
Największa wojna-porażka mocarstw to:
- Ruscy z UA 42.8% (194)
- Ruscy z Finami 35.3% (160)
- Ruscy z Polska 21.9% (99)
@niech_ktos: Chyba ta śmieszna część Ci się nie wkleiła...
u mnie działa ( ͡° ͜ʖ ͡°)