Aktywne Wpisy
moll +64
I to by było na tyle tuptania z obciążeniem przed sobą. Nie będę tęsknić xD
#ciaza #porod #rozowepaski
#ciaza #porod #rozowepaski
#ukraina #wojna
Mam wieloletnie doświadczenie w pracy z Ukraińcami, mianowicie kieruję projektami budowlanymi, gdzie jak wiadomo, posiłkujemy się pracownikami z Ukrainy w stopniu znacznym, wręcz strategicznym. Miałem z nimi do czynienia jeszcze przed wojną, jak również w jej trakcie. Uważam, że w swoich codziennych zachowaniach i postawach Ukraińcy niczym nie różnią się od r0sjan. Nie piszę tu o zachowaniach szczególnych i wyjątkowych jak najeżdżanie innego kraju czy też zabijanie niewinnych ludzi. Tutaj
Mam wieloletnie doświadczenie w pracy z Ukraińcami, mianowicie kieruję projektami budowlanymi, gdzie jak wiadomo, posiłkujemy się pracownikami z Ukrainy w stopniu znacznym, wręcz strategicznym. Miałem z nimi do czynienia jeszcze przed wojną, jak również w jej trakcie. Uważam, że w swoich codziennych zachowaniach i postawach Ukraińcy niczym nie różnią się od r0sjan. Nie piszę tu o zachowaniach szczególnych i wyjątkowych jak najeżdżanie innego kraju czy też zabijanie niewinnych ludzi. Tutaj
Ja #!$%@? 6 gier pod rząd potrafiłem wygrać. Promocja. Nagle 2/3 przegrane i po promocji.
Teraz gram i co mecz jest przegrana. Gość Pyke bierze na JG. Goscie z BOTa troluja i biorą 2ADC i sobie nawet rady nie dają.
Dno. Prosze niech mnie ktoś wyciągnie do Gold IV ;C
#leagueoflegends
To nie jest przypadek że jesteś tam gdzie jesteś, skup się na kilku postaciach i nimi pograj,
Pierodlicie. Mam z 1000 gier za sobą i 500h przegrane a wchdząc na rankeda mam gorszy team niz na randomie. #!$%@?
Ja jak jeszcze gralem i wychodzilem z silvera to mialem na mainie starym chogacie 7.2 na 100 meczy zagrane xd.
Komentarz usunięty przez moderatora