Aktywne Wpisy
rysiekryszard +10
Jak świętowaliście swoje osiemnaste urodziny? U mnie babcia chyba kupiła tort i najbliższa rodzina odśpiewała sto lat. Nie było żadnej większej imprezy, nie było żadnych kolegów itd. Nigdy w życiu też nie zostałem zaproszony do kogoś na 18-stkę. Trochę głupio może, ale cóż. Ja się przyzwyczaiłem i w sumie lubię każde urodziny spędzać na wykopie. Najwyżej sobie kupię jakąś pizzę czy coś w tym stylu, a czasami to prawie zapominam, że mam
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Najlepiej jest podchodzić do ludzi z dystansem.. Każdy dzisiaj by mówił jak to jemu czy jej można ufać, jacy to nie są wspaniali i nigdy cię nie zostawią.. Nigdy cię nie zranią.. Bzura.
PS. Do wszystkich przegrywów - Chady to najgorszy typ człowieka, wygląd przyćmił charakter i jego wybranki go w tym uświadamiają. Taki człowiek wiedzie szczęśliwe życie tylko w teorii. W praktyce nie ma nic. Za grosz rozsądku, inteligencji czy zdrowego myślenia. Para Chad + Piękna kobieta niczego sobą nie reprezentują poza świeceniem wyjątki. W wypadku takich wyjątki są nieliczne.
Najlepiej z wyglądu być normikiem i nie próbować na siłę robić z siebie gwiazdy, gwiazdki. Można być nawet brzydkim, czy brzydką, nie ma to dziś większego znaczenia.
Przegrywie, normiku - nie szukaj na siłę kogoś niesamowitego, bo ta "niesamowita" osoba z reguły doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że ma takich pośrednich czy bezpośrednich adoratorów i będzie zgrywać taką osobę która nie musi się starać. Jeśli podchodzisz do relacji w której starasz się o względy i widzisz że jesteś jedyną osobą która angażuje się w rozmowy, wiecznie inicjuje i próbuje przyciągnąć uwagę drugiej strony to sobie odpuść. Nie warto poświęcać czasu na osobę która twierdzi że jakoś tam cie lubi ale w sumie to ma w dupie podtrzymanie relacji z jej czy jego strony. Miłej nocki. #przegryw #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka
Dlaczego ich nje chcecie?
Widzisz, nawet przegrywy nie chcą kobiet w swojej grupie, baby jak zwykle wykluczone. Dlatego to jak najbardziej świadczy o przegrywie tych dziewczyn.
Przegryw też może przecież wyjść do LUDZI i postarać się o lepszą pracę bo dlaczego nie?
Właśnie nie. Nie u każdej się ona wykształciła. To tak jak jedni faceci lubią szczupłe inni grube (chociaż jest ich mniej).
@Danicen: i myslisz, ze jak je chad bolcuje to tez sa takie zamkniete w sobie?
Jeśli kobieta wiąże się z facetem który zarabia tyle co ona lub wcale (oboje studiują) i facet nie należy do przystojnych, to znaczy że są na równym poziomie.
@Ave3ry: no tak było nie zmyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
xDDDDDD
Powiedzmy że skomentuje to tak jakbyś naprawdę tak myślała.
Ten cope biedackiego podczłowieka jest dla
Nie miałem jeszcze okazji poznać w sowim życiu żadnej pustej osoby z lekarskiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Raczej powiedziałbym, że wszystkie te osoby były rozsądne, inteligentne oraz zdrowo myślące.
Edit:
To nie jest opis przeciętnego życia.
Czy że bogaci ludzie są zepsuci i pewnie ukradli. Czy że instagramowe parki robią coś na pokaz i tak naprawdę się kłócą. Tak jakby janusz z grażyną się nie kłocili w
W momencie gdy chad według przegrywowych standardów nie prezentuje sobą nic poza wyglądam(bo zgodnie z nimi nie musi).
Mając do wyboru kogoś spełniającego powyższe kryteria, a podludzia 2/10 wybór każdej różowej będzie oczywisty, bo mamy tu 2 skrajne przypadki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Normalnie w życiu to tak nie działa, bo jest znacznie, znacznie więcej
Popatrz sobie na dzieci bananów i popatrz sobie na dzieci roboli i wyciągnij wnioski.
Niestety świat nie jest sprawiedliwy, niektórzy nie mają nic, a inni mają wszystko. I tak się złozyło że ci co już mają będą mieli jeszcze więcej. Rich gets richer.
A kogo obchodzi wybór