Aktywne Wpisy
XCR11 +36
Czy trener Okniński jest jakimś debilem próbując nam wmówić, że ten cepiarz frajerri ma jakiś talent do walk I szybko się uczy? No chyba, że cały czas szlifują technikę cepów.
#famemma
#famemma
Miller to jeden z nielicznych polityków, który nie ma problemu, by mówić, na temat faktycznej sytuacji na Ukrainie. Źle to wygląda dla Polski.
a za tymi zbożowymi latyfundiami, stoją często grupy mafijne, które za pośrednictwem ich skorumpowanych polityków, grożą nam i straszą, byśmy zaczęli kupować ich zboże. Z takimi sojusznikami, wrogowie nam niepotrzebni
#4konserwy #ukraina #rolnictwo
a za tymi zbożowymi latyfundiami, stoją często grupy mafijne, które za pośrednictwem ich skorumpowanych polityków, grożą nam i straszą, byśmy zaczęli kupować ich zboże. Z takimi sojusznikami, wrogowie nam niepotrzebni
#4konserwy #ukraina #rolnictwo
Recka MW od jednego z najlepszych graczy CoDa.
https://streamable.com/zyr5e najlepsza część xD
Nic dziwnego, że już został zapowiedziany massive overhaul, który zmieni pewnie 50% multika.
#cod #callofduty
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Dodatkowo w trybie grand war kooperacja nie istnieje. Jak masz w zespole ludzi którzy biegają jak kurczaki po mapie to wiedz że najprawdopodobniej przegrasz ten mecz. Wtedy gra wygląda tak jak jedna drużyna próbuje przejąć
Ja mam nadal mieszane odczucia wobec tej gry. SBMM prawie nie istnieje jak dla mnie, bo mam jedną rundę 27/5, a potem 14/15. Mapy są #!$%@?, ale nadal są lepsze niż to nudne coś, co było w BO4. No #!$%@?, ostatni cod w jakiego byłem w stanie grać to WW2, na którego każdy narzeka, tylko nikt nie wie czemu. Ta odsłona jest w większości lepsza niż
@vomalio: właśnie opisałeś SBMM, gra ogarnia ze jestes "dobry" i wrzuca Cię do dobrych graczy, potem masz 14/15 i wrzuca Cie do słabszych, #!$%@?
@vomalio: juz jest zapowiedziany "overhaul" multika, bedzie w ciagu 2 tygodni
@Nova24: przecież to jest bez sensu xD w ogóle widzę balansowanie gry spawnami. Jak gram dobrze, to respi mnie przed przeicwnikami, a przeciwników za mną. No #!$%@? wczoraj ciągle tak miałem
A ta ocena to przez Ruskich