Aktywne Wpisy
WielkiNos +538
Zaczęło się. Lincz profesora Bralczyka przez empatycznych i kochających psiarzy.
#psiarze #p0lka #bekazpodludzi #jezykpolski #bralczyk
#psiarze #p0lka #bekazpodludzi #jezykpolski #bralczyk
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki
Co najlepiej zrobić w poniższej sytuacji? Nie chcę zmieniać dziewczyny, już się wystarczająco narandkowałem i miałem wystarczająco trudnych relacji z borderkami itp. więc jestem szczęśliwy będąc w związku z normalną dziewczyną.
Dziewczyna (lvl 25) chce mieć ze mną dziecko/dzieci w przeciągu 5, może 7 lat, ale ja nie chcę mieć dzieci, bo:
#zwiazki
Co najlepiej zrobić w poniższej sytuacji? Nie chcę zmieniać dziewczyny, już się wystarczająco narandkowałem i miałem wystarczająco trudnych relacji z borderkami itp. więc jestem szczęśliwy będąc w związku z normalną dziewczyną.
Dziewczyna (lvl 25) chce mieć ze mną dziecko/dzieci w przeciągu 5, może 7 lat, ale ja nie chcę mieć dzieci, bo:
Dlaczego na mikroblogu autor wpisu ma prawo kasować odpowiedzi, bez powodu, zostawiając swoją? W ten sposób zmanipulował odpowiedź chociaż była to zwykła wymiana poglądów, bez obrażania, wulgaryzmów.
Przecież to bezsensu i uniemożliwia dyskusje? Czemu to ma służyć?
@GodsToys_pl: Na tym polega istota blogu. Autor jeśli tylko chce moderuje komentarze pod wpisami.
@ajuto00: Ok. Chociaż szkoda, że nie ma jakiegoś miejsca w którym można na luźno podyskutować.
@FlimboQuest: Chamskie
@GodsToys_pl: Zawsze możesz sam utworzyć wątek i w nim nie cenzurować. Dużo osób, które dyskutowało z kimś w jego wpisie, po dostaniu czarnej listy i usunięciu komentarza przez opa, przenosi ten wątek do siebie i rozprawia się z przeciwnikiem na własnym terenie.
W sumie to skasowana wypowiedź w żaden sposób nie dotykała opa który zainspirował do wpisu. ;)
Równie dobrze można było wpis zostawić i napisać, że się nie ma weny kontynuować i idzie na spacer ;)
No nic. Pora się wylogować ;)