Wpis z mikrobloga

@Quesedilla_dostojewski Nie przeczę, że może się poprawią, ale na dłuższą metę ciężko będzie ŁKSowi walczyć o coś więcej niż o utrzymanie. Przynajmniej przy budżecie na takim poziomie, który jest jeśli się nie mylę najniższy w lidze.

Przy takich skromnych środkach potrzebowaliby doskonałych ludzi w scoutingu, którzy też przecież kosztują. Może nowy stadion pomoże, ale bez dużej frekwencji nawet powierzchnie komercyjne nie pomogą, bo dla sponsorów otoczka wokół klubu, na którą w
  • Odpowiedz
@Rhaegson: Zgadzam się z Tobą w 100%. Nikt w tym sezonie nie myślał o pierwszym miejscu, a raczej pewna była raczej walka o utrzymanie. W łodzi niestety nie ma chyba co liczyć na dużego sponsora, ehh gdyby tak pan Antonii Ptak sobie o łksie przypomniał, to zupełnie inaczej by to wyglądało
  • Odpowiedz
@Quesedilla_dostojewski Myślę, że Widzew jeśli awansuje do Ekstraklasy ma mimo wszystko spore szanse na możnych sponsorów (już teraz przecież ma umowy sponsorskie na porównywalnym poziomie z najbiedniejszymi w Ekstraklasie). Po prostu jest duży szum medialny wokół tego klubu.

Dla ŁKSu nowy stadion jest największą nadzieją, jeżeli jednak nie będzie takiej frekwencji jak na Widzewie, to na g---t potrzebować będą jakiegoś sukcesu, który nakręci atmosferę wokół klubu (o ile oczywiście włodarze klubu
  • Odpowiedz
@Rhaegson: To prawda, ale warto pochwalić PR łksu, mówię tutaj o ten soszialmediowy. Wygląda to na prawdę nieźle, widać, ze zatrudnili kogoś kto zna się na rzeczy, dobrze prowadzony instagram i fanpejdż na fb, myślę, że to też przyciąga ludzi, łks robi się coraz mniej hooligański a coraz bardziej rodzinny i przyjazny ludziom, coś co zawsze bardziej kojarzyło mi się z rtsem. Otoczka ogólnie na poziomie zachodniego klubu, gdzie ktoś
  • Odpowiedz
@Quesedilla_dostojewski nie mogę tutaj się odnieść, bo siła rzeczy niezbyt czesto zaglądam na ełkaesiackie SM :)

Jedyne co wiem to to, że szefem PR w ŁKSie jest teraz zagorzały Widzewiak ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie mówię tego, żeby się chełpić czy coś, po prostu słyszałem, że tej bardziej zagorzałej części kibicow bardzo się to nie podoba. I nie zdziwię się jeśli długo nie tam facet nie popracuje.
  • Odpowiedz