Aktywne Wpisy

KingaM +24
Teraz na pewno zniszczę #kapitalizm, wczoraj przed zamknięciem marketu oświęciłam wszystkie lampki i wsadziłam do testu najwięcej pobierające światła żarówki i mam prawie pewność że będą się świecić przez całą niedzielę i w poniedziałek rano pójdę i jestem prawie pewna że nikt tego nie wyłączy. Ceny na klientów na pewno nie przerzuca bo wojna marketów jest za ostra i byłoby to s---------o, pewnie zakażą pracownikom czajnika, trochę mam moralniaka
źródło: 1000006908
Pobierz
Nacho_Libre +6
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Zwykle nie podchodzę tak emocjonalnie do kolejnych wydań, bo kernel Linuksa jest daleko poza moimi zainteresowaniami. Ale w tym wydaniu przez przypadek 3 linijki kodu powstały dzięki mojemu współudziałowi. Małe, a cieszy.
//
#linux #archlinux #kernel #programowanie #komputery
@kjjbox: to nie brzmi zbyt dobrze. Które to?
sound/pci/hda/patch_realtek.c
/* blacklist -- no beep available */
SNDPCIQUIRK(0x17aa, 0x309e,
051c78af14fcd74a22b5af45548ad9d588247cc7 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nastepnym razem możesz odpowiedziec na maila z patchem na LKML dając Tested-by albo Reported-by, wtedy przejdziesz do historii z imienia i nazwiska ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.kernel.org/doc/html/latest/process/submitting-patches.html#using-reported-by-tested-by-reviewed-by-suggested-by-and-fixes
zgaduję,
Ale na wykopie się pochwalił XD
Wykop jest "anonimowy" XD
//