Aktywne Wpisy

Baba_Yagi +185
Proszę o pomoc w nagłośnieniu sprawy:
Zostałem wystawiony przez hotel a następnie przez Booking.com w Austrii w miejscowości Graz.
Po bardzo długiej podróży przyjechałem dzisiaj do miejscowości Graz gdzie miały czekać dla mnie i moich przyjaciół 2 osobne apartamenty na 5 osób łącznie. Hotel został przedpłacony ponad miesiąc temu a sam booking został zrobiony ponad 2 miesiące temu.
Dzisiaj
Zostałem wystawiony przez hotel a następnie przez Booking.com w Austrii w miejscowości Graz.
Po bardzo długiej podróży przyjechałem dzisiaj do miejscowości Graz gdzie miały czekać dla mnie i moich przyjaciół 2 osobne apartamenty na 5 osób łącznie. Hotel został przedpłacony ponad miesiąc temu a sam booking został zrobiony ponad 2 miesiące temu.
Dzisiaj

Batonoski +45
#przegryw #pokazmeline nie, nie umyję się
źródło: IMG_20240817_122310
Pobierz

Kolejny dzień, kolejny tydzień, kolejny miesiąc, kolejny rok. Cały dzień przeleżałem i tylko myślałem o tym że muszę znowu iść do pracy... Znowu będzie darcie mordy na mnie, bo coś zrobiłem źle. Każdy błąd zostanie wypomniany... Każdy, a im więcej będzie krzyku na mnie tym bardziej będą mi się trząść ręce. Stres, krzyki i wyczerpująca praca do wieczora że nie będę miał siły na nic ( ͡° ʖ̯ ͡°) i to wszystko za minimalną. Mimo że jestem kiepski to i tak mnie trzymają jako tanią siłę roboczą.
Zacząłem palić. Mimo że palę od miesiąca to i tak idzie pół paczki dziennie bo już nie daje rady z nerwów. Nie chce tak żyć... Nie potrafię i nie chcę, ale nie mam alternatywy i gdzie nie pójdę będzie to samo. Jestem słaby, beznadziejny i do niczego się nie nadaje. Nie mam już na co czekać...
#depresja #samobojstwo #gorzkiezale #zalesie #przegryw
@Garztam: Nie Ty jeden. Kawał życia zmęczyłeś, teraz już z górki.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Najgorsze jest to że nie ma zbytnio rzeczy którą bym chciał. Coś na co mógłbym uzbierać itp pracuje, bo pracuje, a i tak nic nie odkładam bo hajs mi