Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wattson +245
Coraz niebezpieczniej robi się na ulicach miast, ludzie narodowości polskiej chodzą po ulicy i dźgają przypadkowych przechodniów. W przyszłych wyborach mam zamiar zagłosować na partię, która wyrzuci tych wszystkich Polaków z Polski.
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazkuca
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazkuca
CO KUPIĆ: (ja miałam około 15 papryczek)
- ostre surowe papryczki (celowałam w jalapeno, ale nie było i mam peperoni)
- 2 paczki bekonu (razem 200 gramów)
- 150 gramów tartego żółtego sera
- 80 gramów serka śmietankowego
- ewentualnie przyprawy do masy serowej, u mnie tylko bazylia
- paczka frankfurterek (ok. 8 sztuk)
JAK ZROBIĆ:
Plan był taki, żeby ponacinane wzdłuż kiełbaski nafaszerować masą serową i w takiej postaci wpakować je do papryczek, ale niestety moje papryczki były na to za małe, więc zostałam przy masie serowej i kiełbaskach serwowanych obok.
Ale podpowiadam wam, bo może macie możliwość, żeby tak zrobić i wtedy jest jeszcze fajniej.
- odcinamy obie końcówki papryczki i usuwamy gniazda nasienne bardzo dokładnie, ja jeszcze spłukuję środek wodą
- masa serowa: tarty ser i serek śmietankowy mieszamy razem, doprawiamy dowolnie
- faszerujemy papryczki
- owijamy każdą w plasterki bekonu
- nacinamy kiełbaski jak na grilla
- wszystko razem ładujemy na kratkę do piekarnika, a pod kratką kładziemy blachę, żeby na nią kapał tłuszcz
- pieczemy w 200 stopniach około 20 minut albo do odpowiedniego zarumienienia mięsa
#50obiadowchallenge #keto #gotujzwykopem #jedzenie