Wpis z mikrobloga

Chyba powinniście tu odszczekać najazd na Dawida za jego komentarz o "roli" Kamila w jakimś filmie o Wiedźminie... Wystarczy wejść na stronę imdb tego rzekomego filmu (ktoś tu wrzucał poniżej), żeby się zorientować, że nazywanie tej produkcji "filmem" to gruba przesada. To raczej jakaś krótkometrażowa, autorska wariacja na temat postaci Wiedźmina, w dodatku wyreżyserowana przez kumpla Kamila, a wyprodukowana przez niego samego [nawet casting przeprowadzał Kamil ;)]. Pewnie również oni sami wrzucili notkę o tej mini-produkcji na imdb. Bądźcie obiektywni. P.S. A wygląd Geralta z gier CD Projekt Red NIE był inspirowany twarzą Kamila.

#bigbrother
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SieLongGha: Ty chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Nie mam pretensji do Smutnego Alvaro, tylko do was, wykopków, jadących po Dawidzie, za to, że nie potraktował poważnie "roli" Kamila w "filmie" o Wiedźminie, i te wasze ciągłe nawoływania, że powinien sobie wejść na imdb i się przekonać, bo jak mógł nie słyszeć o tej wiekopomnej produkcji Kamila i jego kumpli.
  • Odpowiedz
@Suisei: to Ty nie rozumiesz że jesteś w---------ą amebą wrzucając tutaj każdego do jednego worka, każesz odszczekiwać coś ludziom na tagu, zwyczajnie trollujesz albo kłamiesz wyolbrzymiając sprawę, już Ci tutaj kilka osób napisało o co chodzi ale nie dotrze do Ciebie, bo w amebim móżdżku masz już obraz zgeneralizowany każdego wykopka jako człowieka twierdzącego że wafel nie docenia ogromu dokonań Kamila jak chodzi o Wiedźmina i Cie d--a z tego
  • Odpowiedz
@Nuckyy: Ale ja nie piszę o tym, co powiedział Kamil, tylko o reakcji wykopu na słowa Dawida. A także w odniesieniu do wcześniej zamieszczanych tu komentarzy w stylu: "No i co? Kamil miał rację, trzeba było sobie wejść na imdb i się przekonać!". No więc weszłam na imdb, i zobaczyłam to co, pisałam w swoim oryginalnym poście.
  • Odpowiedz
@SieLongGha: Przyjacielu, wyjdź na dwór, zaczerpnij trochę świeżego powietrza i uspokój się, bo ci chyba ta internetowa pisanina weszła zbyt mocno. A potem odmów kilka "zdrowasiek" przed świętą figurką Kamila, może twój idol ześle na ciebie łaskę kultury osobistej, bo ci jej ewidentnie brakuje. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Suisei: Amebo, no zgadzam się z amebami się nie da dyskutować, sprowadzą cie do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem, według Ciebie nie można bronić Kamila albo się o nim pozytywnie wypowiadać nie będąc w kulcie albo sekcie Kamila (czyli znowu jak z tym odszczekaniem twoja główna trollowa funkcja to w--------e ludzi na tym tagu), przekręcasz wydarzenia, wyolbrzymiasz aby tylko p-------ć ludzi na tagu ty trollu przejrzałem Cie!

hipokrytko o kulturze
  • Odpowiedz
@Suisei: Ogładałam streama jak siedząc przy stole Kamil rozmawiał z Dawidem o grze Wiedżmin. Czemu kobieto przekręcasz słowa Kamila i jedziesz po nim.Skoro Kamil mówił o krótkim filmiku a nie mega produkcji i własnie na tym filmiku ktoś się wzorował , tworząc twarz wiedźmina w grze.Nie bez powodu Kamil robił za Wiedźmina na premierze tej gry na telefon.
Allaska - @Suisei: Ogładałam streama jak siedząc przy stole Kamil rozmawiał z Dawidem...

źródło: comment_6wPJx0lCHHlGIgR7egtB5GNpaE5fae0y.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Allaska: Spójrz, proszę, na moją odpowiedź do Nuckyy'ego, zaczynającą się od słów "Ale ja nie piszę tu o...", bo nie chcę się powtarzać. ;)
  • Odpowiedz
@UkrytaPrawda: Porównanie mnie do pani Kazimiery Szczuki jest dla mnie komplementem, dziękuję ci serdecznie, miła koleżanko. Niech ci Jareczek K. w dzieciach wynagrodzi. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Allaska: W swoim wpisie powołuję się wyłącznie na to, co widnieje na imdb, a z podanych tam informacji wyraźnie wynika, że to był jakiś prywatny projekt stworzony własnym sumptem w grupie kilkorga znajomych, i który nie był nawet nigdzie dystrybuowany. A co do twarzy Wiedźmina, to jeśli zobaczę oficjalne oświadczenie CD Projekt Red, że zainspirowali się facjatą Kamila, to uwierzę. W przeciwnym razie, nadal będę podchodzić do tego z takim
  • Odpowiedz
@UkrytaPrawda: Wiesz, naszła mnie pewna refleksja odnośnie twojej osoby, miłośniczko paradokumentów: otóż jesteś jak taki mały zacietrzewiony ratlerek. Nie możesz wymyślić żadnego merytorycznego argumentu do mojego oryginalnego wpisu, więc podczepiasz się pod komentarze innych osób (w tym przypadku Allaski), nieudolnie próbując "doskoczyć do nogawki". Aż mi cię troszkę szkoda, biedna mała internetowa hejterko, że musisz łechtać sobie ego twym życiowym osiągnięciem, jakim jest fakt dołączenia do wykopu kilka tygodni przede
  • Odpowiedz
@Suisei: Masz rację o inteligentna Panno, jak mniemam. Niemajaca sobie tutaj równych. Racja również, że Twe wpisy są oryginalne. Definicję oryginału w Twoim przypadku można porównać do zakupu markowej biżuterii na Aliexpress. Najwidoczniej to właśnie ty łechtasz sobie ego, próbując udawać nadprzeciętnie inteligentną. Szkoda tylko, że w internecie...na temat programu telewizyjnego, który jest równie irracjonalny jak niektóre twoje wypowiedzi. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach polityczno-socjologiczno-filozoficznych to polecam zmienić portal,
  • Odpowiedz
@UkrytaPrawda: No, no, no! Gratulacje - twój ostatni wpis jest już prawie elokwentny. I nawet wolny od wulgaryzmów! Czynisz szybkie postępy. ( ͡° ͜ʖ ͡°) A co do szkoły - fajnie, że się cieszysz, że jutro wolne, ale uwierz, kiedy dorośniesz i pójdziesz do pracy, jeszcze zatęsknisz za siedzeniem w szkolnej ławie - wiem, co mówię. Też ci życzę miłego weekendu, kochana.
  • Odpowiedz
@Suisei: wiesz koleżanko, pracuję dłużej niż Ci się wydaje. Ty chyba ewidentnie tęsknisz za pokazywaniem wszystkim swojej potencjalnej inteligencji. W szkole/pracy nie dają Ci się wykazać ? Szkoda...
  • Odpowiedz