Aktywne Wpisy
ZAKAPIOREK +202
dzisiaj kończe 26lvl
czego sobię życzę?
stanięcia na nogi i wyjścia z depresji oraz wygrania ze swoimi demonami w głowie
wierzę
czego sobię życzę?
stanięcia na nogi i wyjścia z depresji oraz wygrania ze swoimi demonami w głowie
wierzę
bylem_zielonko +28
Jak to było? "Nareszcie koniec 'upałów'"?
Deszcz 24h na dobę, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecież wystarczy ubrać płaszcz przeciwdeszczowy mordo żeby wyjść na spacer (i kurtkę zimową i kalosze po kolana, żeby się nie utopić w błocie, ale to nie problem jak na głowę spadnie ci gałąź)
Deszcz 24h na dobę, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecież wystarczy ubrać płaszcz przeciwdeszczowy mordo żeby wyjść na spacer (i kurtkę zimową i kalosze po kolana, żeby się nie utopić w błocie, ale to nie problem jak na głowę spadnie ci gałąź)
Pierwsze pół godziny zajęła mi nauka ruszenia z miejsca i utrzymania równowagi. Po godzinie byłem już w stanie przejechać całe boisko, a dwa razy nawet udało się zrobić kółko wokół boiska.
Ku mojemu własnemu zdziwieniu nie zaliczyłem ani jednej gleby. Za każdym razem udawało się zeskoczyć i wyjść z tego cało. Jedynie kostki i piszczele mam poobijane od koła, a na łydkach robią się już siniaki od ściskania nimi koła.
Ale przez tę godzinę zmachałem się tak, jak bym przebiegł dwa maratony ;) Trzeba zregenerować siły i jechać dalej ćwiczyć, bo jeszcze nie do końca wychodzi mi jechanie tam, gdzie bym chciał :P
Jest moc!
#monocykl #inmotion #inmotionv8 #malepojazdyelektryczne
Komentarz usunięty przez autora