Wpis z mikrobloga

Mam dosyć tego twojego @RicardoMilos, k*a jego w dę zap******a mać. Dzwoni do mnie codziennie o szóstej rano i pyta o podwyżkę. Nawet we Wronkach mnie tak wcześnie nie budzili.
Mógłbym powiedzieć: nie ma dobrze wykonanej roboty– nie ma podwyżki, ale ja chcę robić interesy, a nie puszczać brzydkie bąki.
Niech się lepiej k
*a, zajmie hodowlą jedwabników, bo przecież na swojej pracy się w ogóle nie zna.

#heheszki #pracbaza #korposwiat #januszex #codziennewypowiedzenie #oswiadczenie
F33dbacK - Mam dosyć tego twojego @RicardoMilos, k*a jego w dę zap******a mać. Dzwoni...

źródło: comment_NZ1sZ20GkabQtURKIqEL205oV1pnuYkE.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
@F33dbacK: Co ma psychika do tego, jak mnie mucha w domu wkurza to ją upierdzielam a nie wytrzymuję "bo mam silną psychikę i jestem twardy". Za stary jestem na znoszenie denerwujących mnie elementów otoczenia, których mogę się pozbyć. Są takie, których nie można się pozbyć to te muszę znosić. Jego nie musiałem, śmieci same się wyniosły.
  • Odpowiedz
@F33dbacK: Słuchaj, słuchaj uważnie co ci teraz powiem. Narobiłeś wielką kupę i sam ją teraz sprzątniesz. Do tej pory synu dzięki mnie, siedziałeś w swojej piwnicy i przeglądałeś mikrobloga, ale ja nie będę żył wiecznie. Nie mogę ciągle naprawiać twoich błędów i nie będę świecił oczami na wykopie.

Nadszedł moment kiedy musisz wziąć sprawy w swoje ręce i opuścić ciepły #!$%@?łek.
Powiem ci teraz, co masz teraz robić.
Po pierwsze @
  • Odpowiedz