Aktywne Wpisy
robertx +744
DJRuraWydechowa +182
Kolejny z tych debili Need For Speed Kraków, albo Illegal Night, który nie używa mózgu.
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
#historieriley
Nie myślałam o tym, że może widział za dużo i dlatego zginął. Ciekawa teoria!
Świadkowie rozsiani na przestrzeni setek kilometrów. Trzymajcie mnie
Tak samo z odległościami - około 200 mil zmieniasz na dość konkretną liczbę 320 km, 600 mil na 960 km. Tu bardziej chodzi
Co ten Van der Saar?
"Eight hours later and 200 miles south of the cafe, the hitchhiker flagged down Eddie and Pauline Olson of Kitwanga, claiming that he was having car trouble. The Olsons could tell that he was nervous, but they assumed that he was just afraid of staying in the area
"Eddie [Olson] seen a composite and suspect description at a gas station that he frequented. It resembled and sounded just like a stranded motorist he helped a couple months prior."
Czyli tak jak piszesz, prawie na pewno przenocowali żula mordercę, który podawał się za dzieciaka. Ciekawe jednak jak z tym współgrał jego wygląd - zepsute zęby, wiek (40-50 lat), to, że wydawał się lekko
@FRIX1988: z jakiej przeglądarki korzystasz? Wyczyść ciasteczka skoro zamarza, wyłącz niepotrzebne albo stare wtyczki, których nie używasz. Ja mam lisa + ublock i śmiga