Aktywne Wpisy
3x32 +47
Linnior88 +9
Jak sobie radzicie z bardzo niskim poczuciem własnej wartosci ? Ostatnio zaczęłam się łapac na tym że się czuje gorsza od dosłownie wszystkich mimo, że nie pije nie palę , mam jakies tam hobby jak gotowanie, czytanie książek, spoko pracę
A mimo tego ciągle się czuje jak jakiś śmieć
Ból istnienia rozrywa mi dupę , czasem mam wrażenie że nie mam prawa chodzic po jednej ulicy z innymi ludźmi
A mimo tego ciągle się czuje jak jakiś śmieć
Ból istnienia rozrywa mi dupę , czasem mam wrażenie że nie mam prawa chodzic po jednej ulicy z innymi ludźmi
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
W Kilku dużych przedsiębiorstwach wychodzący pracownicy, również kadra zarządzająca, inżynierowie itd. kłaniają się na do widzenia cieciom na bramce.
Ani razu nie usłyszałem żeby któryś odpowiedział.
Doszedłem do wniosku, że muszą stać tam najwyżej w drabinie korporacyjnej.
Może dotyczy to biur, moje obserwacja dotyczą zakładów produkcyjnych.
@jestem_legenda: No ba...
@nowik: Hmm w sumie o możesz mieć rację. Ja jednak w takim wypadku mam taką osobę w dupie i traktuję ją z góry choćby nie wiem jak później była dla mnie miła :>
@Three_Dee: Pewnie faktycznie są wysoko w drabinie korpo. Pewnie to szefowie którzy szpiegują swoich pracowników jak w tym programie w
Natomiast serio, to co jest irytujące to zwracanie się do każdego per ty.
Pamiętam jak w pewnym miejscu po kilku dniach pracy ciecie mieli mi zamontować oznaczenie z nr rejestracyjnym na parkingu, powiedziałem Pani Zosi że sam im tę tabliczkę zaniosę.
To chyba był jedyny raz jak z satysfakcją poszedłem tam i powiedziałem dziadkowi - przymocuj to równo, postaraj się