Wpis z mikrobloga

@acctim: kurła jak chodziłem do technikum to ten cykl zawsze leciał chyba w niedziele wieczorem. Zaawsze w poniedziałek w szkole, dyskusje my mieli na temat tych materiałów. Złote łany, prawdziwie psy,serce z węgla, i szpital (dokładnego tytułu nie pamiętam) i inne seriale dokumentalne, lata temu ale naprawdę dobre materiały to były. Teraz to hujnia, rolnika oglądam ale wiadomo że to nie jakiś lotny program jest.
  • Odpowiedz
@mieczyslaw_kopec: no jeszcze mi sie przypomniala Ballada o lekkim zabarwieniu e--------m i świetej pamięci Czarek Mończyk dupcyngiel ( ͡° ͜ʖ ͡°). Kto tego nie oglądał polecam jutub z tytułami które wymieniłem,naprawdę dobre dokumenty
  • Odpowiedz
@xxxmen: Pamietam ten program, chyba dalej jest na YouTube. Była jeszcze ta blondyna która później robiła prawo jazdy w programie TVN a jej mąż miał chyba coś wspólnego z handlem kobietami, i jeszcze ta stara baba co trochę przypominała gohe. Miał być 2 sezon ale chyba finalnie to nie powstało czy skończyło się na kilkunastominutowych zapowiedziach. Sam monczyk zmarł kilka lat temu w pokoju hotelowym podczas urlopu.
  • Odpowiedz