Wpis z mikrobloga

@Thachi tak się utarło. Ale chyba dlatego że starszy facet nabiera takiej stabilności emocjonalnej z wiekien oraz wie czego w życiu chce A nie buja się między niezdecydowaniem jak mode osoby , też jak facet jest starszy to jest ta różnica wieku i to większości dziewczyn odpowiada bo straszy to bardziej doświadczony życiowo, albo też uważają że już się kawaler wyszalał i teraz inaczej podchodzi do wielu spraw i inaczej patrzy na
@Thachi Plus może to też być spowodowane pociągiem fizycznym albo też jakimiś innymi czynnikami o których nie wiem. To co napisałam wyżej to ogólnie są moje spostrzeżenia na przestrzeni kilku lat obserwowane u kobiet w mojej rodzinie, moich koleżankach czy też dziewczynach z liceum w którym się uczyłam.
@Thachi: no, a co żeś myślał? Starszy facet ma to, o co chodzi młodym kobietom. Młode kobiety mają to, o co chodzi facetom. Stare kobiety mają ból dupy, bo między nimi a chadami jest ściana. Z tego co widzę Win-Win-Karma
@Thachi: tak, ale z drugiej strony taki przeciętnie wyglądający, ale zarabiający failed normie ma tą przewagę nad przeciętnie wyglądającym, ale niezarabiającym młodym, że nadaje sie na betabankomat, więc przynajmniej przez jakiś czas ma przewagę SMV. I jego sprawa, jak tą sytuację wykorzysta.
@Thachi: no i? Jak na mnie brzmi jak uczciwa wymiana, jej uroda i możliwość przynajmniej częściowego zaspokojenia potrzeb emocjonalnych i seksualnych w zamian za możliwość uczestniczenia w luksusowym trybie życia. Nie oszukujmy się, patrząc na mój wygląd i to do jakiego poziomu doprowadzili hipergamię spermiarze nie ma żadnej możliwości, żeby ktoś taki jak ja był faktycznie pożądany przez jakąkolwiek kobietę, więc pozostaje relacja stricte biznesowa.