Aktywne Wpisy
Jody_HiGHROLLER +55
#tinder ale beka laska mnie zaprosiła na chatę po paru godzinach na miescie i nawet się nie dała pocałować (ja #!$%@?). Leze z nią teraz w jednym leżu, ta śpi (niby) ale ma za cel chyba się nie dać wydymać. Dziwne dupy, chociaż się przytuli chłop ja #!$%@?.
ewa-m +185
Jest taka stara baba w bloku, której pies ciągle ujada. Klatka schodowa jest wąska i wiadomo ze jak się mijasz z kimś, to obie strony się lekko odsuwają, ale nie to stare pudło.
Wczoraj dźwigałam 40 saszet dla kota i zakupy spożywcze dla siebie. Patrzę, biegnie kundel oczywiście bez kagańca i bez smyczy, za nim czarownica. Oczywiście nie odsunie się na milimetr bo to gwiazda.
Ja mam przed sobą wielkie pudło a
Wczoraj dźwigałam 40 saszet dla kota i zakupy spożywcze dla siebie. Patrzę, biegnie kundel oczywiście bez kagańca i bez smyczy, za nim czarownica. Oczywiście nie odsunie się na milimetr bo to gwiazda.
Ja mam przed sobą wielkie pudło a
#przepisy #ruchdrogowy #strazmiejska #motoryzacja #polskiedrogi
Nie ma jakichs znakow zakazu parkowania?
A więc nie ma zastosowania na jezdni jednokierunkowej.
A tu jest pozostałością po tym że ta droga kiedyś była pewnie dwukierunkowa.
Dziś tej linii już tu nie ma i pewnie wyleciała też z planu oznakowania przy robieniu drogi jednokierunkowej.
@Artix11: Taki jak wyżej uzasadniłem, ale nie wiem czy to jest legalne. Jednak nie ma to znaczenia, bo wiadomo, że tam wcześniej była dwukierunkowa.
1.3. Wymagania techniczne
Oznakowanie poziome powinno charakteryzowaæ się
– dobrą widocznością w ciągu całej doby,