Aktywne Wpisy
jmuhha +32
Wyszlam do pracki (。◕‿‿◕。)
powiedźcie mi dziś coś miłego
powiedźcie mi dziś coś miłego
NarciarzFarciarz +221
Witam, czas na kolejny wpis z serii #emigracja do #kanada
JEST DUŻO LEPIEJ
Nie mogę uwierzyć, że już za niedługo stuknie nam rok w Kanadzie. Jeszcze rok temu o tej porze oglądałem kolory Jesieni w Kolarado. Nadal mam wrażenie jakbym miesiąc temu wrócił ze Stanów. Przylecieliśmy wtedy z gorących, pięknych Hawajów do zimnej, późnej Jesieni w Kanadzie. I ta Jesień znów się zaczyna.
Co
JEST DUŻO LEPIEJ
Nie mogę uwierzyć, że już za niedługo stuknie nam rok w Kanadzie. Jeszcze rok temu o tej porze oglądałem kolory Jesieni w Kolarado. Nadal mam wrażenie jakbym miesiąc temu wrócił ze Stanów. Przylecieliśmy wtedy z gorących, pięknych Hawajów do zimnej, późnej Jesieni w Kanadzie. I ta Jesień znów się zaczyna.
Co
#garmin
Jesli tylko biegasz i sa to raczej biegi uliczne, to nie wykorzystasz nawet polowy jego funkcji. A cena to sporo powyzej 2000zl.
W takim wypadku zaproponowane 245/645 beda rozsadniejszym wyborem po prostu. Kosztuja o ponad polowe mniej, oferuja pod ezgledem biegania prawie to samo. Sa wersje z
Natomiast taki pomiar gubi sie przy gwaltownych zmianach intensywnosci, przy krotkich mocnych akcentach, cwiczeniach, na silowni itp.
Pasek na dobra sprawe kazdy bedzie dzialal, 645 obsluguje zarowno BT jak i ANT+ to sa dwa protokoly na ktorych paski na klate sie komunikuja z urzadzeniami.
Standardowy pasek do garmina hrm3 i hrm4 bedzie dzialac. Pogadaj ze sprzedawca, moze cos