Aktywne Wpisy
Berda +5
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
InnyWymiar90 +70
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Ale ze co, szanujesz go za to, ze jak juz dorwal sie do PE to jawnie naplul ludziom w twarz, majac w dupie sejm, bo w pe kasa jest wieksza, i sie z tym nie kryl? :)
XD Człowiek który zaistniał w polityce przez łóżko i nie ma nawet swoich poglądów
Choose one.
@Randomowyrandom1: ryklem z tego, przeciez typek was wydymal bez mydla - mowil ze nie idzie do europarlamentu, ludzie na niego zaglosowali i co zrobil ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ModelCocomo: Biedroń jest dla mnie strasznie nieautentyczny, ale typ jest aktywny społecznie prawie dwie dekady, więc p--------z głupoty, kumplu.
@ModelCocomo: Gratuluję świadomości politycznej na poziomie podstawówki.
@Randomowyrandom1: Korwin jest wolnościowa gospodarczo i światopoglądowo.
Zakładam że dałeś się omamić marksistom i jeżeli ktoś nie drze japy przez cały dzień że kocha LGBT to nie jest wystarcająco wolnościowy.
Trzeba być debilem aby przejmować się postulatami roszczeniowych 2% społeczeństwa, a do tego jeszcze - co zabawne - ściągać migrantów którzy deklarują chęć mordowania
Komentarz usunięty przez autora
Kościół jest odpowiednio rozdzielony od państwa, z wyjątkiem tego iż na niego też nie powinny iść pieniądze współne - ale właśnie to Korwin i Konfederacja są za cięciem podatków, a jak nie ma podatków to nie ma problemów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Korwin jest za
@decentralizacja: lol
Korwin poparłby mniejszościowy rząd PiS w zamian za ustawę zakazującą LGBT
Korwin-Mikke: zakaz aborcji to oczywiste rozwiązanie;
@Randomowyrandom1: nic nie zrozumiałeś, a Korwin powtarzał jak dla dziecka wiele razy: ma być dowolność czy ktoś chce się szczepić - natomiast lepiej się
Komentarz usunięty przez autora