Aktywne Wpisy

annlupin +18
no hej cotam uwas
źródło: annlupin20250517
Pobierz
Maly__Kotek +24
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: annlupin20250517
Pobierz
Wykop.pl
Po kilku latach spotkałem moją obecną partnerkę, która przede mną miała zawrotną dla konserw liczbę 8 innych partnerów seksualnych. Eksperymentowała trochę na studiach i nauczyła się czerpać przyjemność z seksu. Dzięki temu możemy ciągle w łóżku eksperymentować i jeśli coś nam się znudzi, szukamy natychmiast nowych bodźców. Facetom którzy z nią spali nie dałbym po ryju, ale przybił piątkę, bo każdy w nich wniósł coś do rozwoju jej seksualności. Dyganie portkami na wieść o przeszłości związkowej potencjalnej partnerki to oznaka niepewności siebie i zaborczości. Prawdziwy pewny siebie facet akceptuje przeszłość swojej kobiety, bo kocha ją za to jaką jest, a nie za jej błonkę dziewiczą.
#bekazprawakow #neuropa #bekazkatoli
źródło: comment_kcphg3hZL2JJca559bt0W8LI9DIyUPWz.jpg
Pobierz@THredrock: jeśli s--s przy zgaszonym świetle i pod kołdrą uznamy za standard, to tak nawet i z
@klumpidunsa: Przez analogię: jeśli s--s i związek z osiedlowym wycierusem uznamy za standard, to tak nawet i z puszczalską laską może się udać.
@THredrock: nie odpowiadam za twoje skojarzenia, po prostu mówię jak jest
źródło: comment_bSi66p6LWSdQWCcmsE7d1KrxLEY8MnSM.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1OOdocqVpJFumq7AvxwlURwQewO4PlCD.jpg
PobierzZnam wiele małżeństw , które się nienawidzą . Mimo to są razem od 20 lub więcej lat.
Nie wszystko da sie naprawić .
@Ohjeny: Ale o czym ty piszesz w ogóle, do czego się odnosisz? Kto każe 16latkom kogokolwiek wybierać, pomijajac, że to jeszcze dziecko, które nie
Wiec uprawiające s--s 16latki to nie upadek obyczajów , bo do niedawna taka dziewczyn byłaby juz w trzeciej ciazy.
@Ohjeny: Dobrze, ja zdaję sobie sprawę z tego, tyle, że widocznie kobiety wtedy wcześniej dojrzewały (zwłaszcza fizycznie), bo inaczej nie byłoby to możliwe nawet