Wpis z mikrobloga

Miał ktoś problem i go rozwiązał z wysyłaniem mmsów w #virginmobile w #xiaomi ? Konfiguruję to dokładnie tak jak z smsa wysłanego pod 9999, z poradników w necie i dalej coś nie tak i nie chcą się wysyłać, wcześniej na huaweiu p8 lite problemów nie było i już sam nie wiem jak to ogarnąć. Odbierać mogę normalnie
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tomek_Tcz: Tak też będę musiał zrobić, ale z drugiej strony to jeśli kilka miesięcy temu na tej samej karcie sim, ale na innym telu działało to trochę nie logiczne, że wina leży po stronie samej karty, poza tym masa osób w necie ma ten problem, jednym działają te ustawienia, a innym nie. Zadzwonię do nich może jutro czy tam w poniedziałek, ale z tego co wiem to i tak chyba
  • Odpowiedz
@Tomek_Tcz: Tak też robiłem na początku i też d--a, resetowałem też te ustawienia i ni cholery, no nic, dzięki Mireczku za chęci, ale ja już nie mam siły z tym walczyć, przedzwonię do nich i zobaczę co tam powiedzą. Myślę że wszelkie możliwe konfiguracje już wypróbowałem, zastanawiam się czy to nie leży gdzieś w roamingu, albo jakichś uprawnieniach aplikacji
  • Odpowiedz