Aktywne Wpisy
affairz +476
TO JEST SKANDAL - deweloper HREIT
dziewczyna kupiła mieszkanie w kwietniu 2024
mieszkanie które oryginalnie miało być oddane w lipcu 2024 - aktualny stan inwestycji picrel
nie
dziewczyna kupiła mieszkanie w kwietniu 2024
mieszkanie które oryginalnie miało być oddane w lipcu 2024 - aktualny stan inwestycji picrel
nie
JAuStURYErSE +319
Mamy pierwszą ofiarę niezłożonego hedera/kultywatora/czy czegoś takiego (nie znam się)?
Śmiertelne potrącenie pieszego przez traktor!
Chwilę po godzinie 21:20 na drodze krajowej numer 79 w miejscowości Stary Ciepielów (pow. lipski) doszło do potrącenia pieszego przez kierującego traktorem. Mimo reanimacji pieszego nie udało się uratować.
#polskiedrogi #rolnictwo #polska
Śmiertelne potrącenie pieszego przez traktor!
Chwilę po godzinie 21:20 na drodze krajowej numer 79 w miejscowości Stary Ciepielów (pow. lipski) doszło do potrącenia pieszego przez kierującego traktorem. Mimo reanimacji pieszego nie udało się uratować.
#polskiedrogi #rolnictwo #polska
Różowa od rana #!$%@? bo kosmetyczka, bo nie ma czasu, bo perfumy nie te, bo spinki krzywe i będzie widać, bo lakier nie wytrzyma, bo #!$%@? wie co jeszcze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Oslo będę miał dzwonek, wiec jeśli nim zadzwonię to cała sala ma pić XD
#wesele
@MyPhilosophy: kim? To jakaś podlaska nazwa świadka?
@Stah-Schek: Dla zmyłki czasem się jeszcze mówi o staroście, a nawet o drużbie (który w niektórych regionach jest synonimem świadka, a w innych wodzireja)
@keep_calm_and: tak, to glupi zabobon, wiec nie podniecalbym sie zbytnio ;)
@keep_calm_and:
Co
Ja z moją świadkowałem. Co mi grozi bo nawet nie wiem?
Inaczej jakoś mi się to kloci :D
Chociaż, ostatnio słyszałem coś gorszego. Laski się przejmowały, że chrzestna jest w ciąży bo to też ma zły wpływ na dziecko or sth. XDDDDD
@Krupier: no, albo czerwona wstążeczka na wózku ochroni przed złymi duchami czy coś ( ͡° ͜ʖ ͡°)