Aktywne Wpisy
mepps +267
szurszur +106
Mam pytanie od osób, ktore potrafią wrzucać seriami wyłącznie wpisy negatywnie przedstawiajace Ukraine.
Macie odwage odpowiedzięc z czego wynika Wasza sympatia do Rosji? Bo nie róbcie fikołków, ze niby jesteście pośrodku, nie mozna być neutralnym i wrzucac masowo tylko ataki na Ukraine. To służy wybieleniu Rosji i przeniesieniu niecheci na Ukriane czyli dokładnie to czego aktywnie oczekuje Rosja. No chyba, że jesteście takimi tępakami i robicie to jako tzw pozyteczni.
Owszem, niektorzy
Macie odwage odpowiedzięc z czego wynika Wasza sympatia do Rosji? Bo nie róbcie fikołków, ze niby jesteście pośrodku, nie mozna być neutralnym i wrzucac masowo tylko ataki na Ukraine. To służy wybieleniu Rosji i przeniesieniu niecheci na Ukriane czyli dokładnie to czego aktywnie oczekuje Rosja. No chyba, że jesteście takimi tępakami i robicie to jako tzw pozyteczni.
Owszem, niektorzy
Czy zarabianie w wieku 25 lat pomiędzy 4200 a 5300 - zależy od miesiąca - praca fizyczna na kolei , posiadanie 45k oszczędności i samochodu za 20 tys to już jakieś osiągnięcie dla osoby w moim wieku ? Bo usłyszałem dziś od mojej różowej, trochę w pretensjach, że w wieku 25 lat to już powinienem mieć odlozona jakąś większą sumke na dom albo mieszkanie a nie dalej mieszkać z rodzicami i że jestem niezdarny. Ona pochodzi z bogatszej rodziny, ojciec, bracia, firmy budowlane, po kilka mieszkań każdy ma , fajne fury, z 20k na Mc a mi dużo brakuje do nich.
@damianj4: a ona co osiągnęła poza byciem córką tatusia? kisnę z niej xD nie daj sobie wmówić jakichś głupot, wiele osób chciałoby być na Twoim miejscu, a jak ona tego nie docenia to może poszukaj kogoś kto to doceni, bo kompletnie do siebie nie pasujecie, zupełnie inne światy
Postarałbym się też zacząć to powiększać. Ryzykuj śmiało jeśli jeszcze nie masz rodziny.
Szalom
bo jeśli snuje roszczenia co do twojej pensji, porównując cię do innych facetów, to jej po prostu wskaż palcem jakie ładne, cycate, młode, zadbane i szczupłe laski mają inni faceci i na dodatek nie musząc #!$%@?ć jakiegoś szajsu.