Doszły nowe nabytki, Kouros i Fahrenheit vintage niby, a Basala jest już chyba nieprodukowana . Prosiłbym o weryfikację Kourosa i Fahrenheita bo wydaje mi się, że Fahrenheit jest z 2002r a Kouros z 1990 patrząc na raidersofthelostscent. Link do albumu: https://imgur.com/a/04jSneT Tak, kolor soku Kourosa (✌゚∀゚)☞ #perfumy #chwalesie
@kret_w_granulkach: poka kod z Kourosa i spód opakowania. Basala masz nowsza wersję ale nie ma różnicy bo starszą pisana "basara" też mam o pachnie identycznie
@kret_w_granulkach: Gratuluję króla, 1990 to jest z tego co pamiętam Parfums Corp, mam jeszcze jakąś resztkę tej wersji i jest to w mojej ocenie najlepsza i najbardziej złożona wersja Kourosa, z ziołowym otwarciem i kompletnie pozbawiona tego co stało się powtarzanym stereotypem o "szaletowości" Kourosa. Szaletowość jest w wersji z chromami, tu nie ma jej praktycznie wcale
@kret_w_granulkach: ja mam Parfum corps bez tego napisu pod Eau de toilette raidersofthelostscent.blogspot.com/2014/01/kouros-scent-of-gods-12.html?m=1 Tutaj taki napis mają wersję sanofi Wołam @kyloe:
@dr_love: Ja się aż tak na Kourosach nie znam w sensie na wyglądzie flaków, żeby weryfikować. Flakonu Parfums Corp już dawno nie mam, została mi odlewka więc też nie mam jak porównać
@kret_w_granulkach Wrzuć na perfuforum w dziale weryfikacyjnym, na pewno Ci ktoś szybko potwierdzi która to jest wersja
@kret_w_granulkach Wrzuć na perfuforum w dziale weryfikacyjnym, na pewno Ci ktoś szybko potwierdzi która to jest wersja
@kyloe: może wyjdę na debila ale nie za bardzo ogarniam perfuforum i nie mogę znaleźć tego działu i mimo, że wydaje mi się, że czytać umiem to...no nie widzę działu "weryfikacja" czy coś podobnego. @BotRekrutacyjny: to raczej nie jest Sanofi
@kret_w_granulkach: 99% masz Parfum Corp z 90. Nie widziałem aby inne miały napis "Parfum Corp", Smacznego bo to zacny Kouros, chociaż o połowę słabszy od nowszego Sanofi którego projekcja maltertuje wszystko w promieniu kilku metrów
@dr_love: Fahrenheita testowałem wczoraj i muszę przyznać że będę go oszczędzał bo jest naprawdę fajny. Co do króla to pół psika (nie wiem czy wtedy takie oszczędne atomizery robili czy mój jest jakiś trefny) na nadgarstek wystarcza żebym czuł się atakowany mimo, że właśnie poszło 6 psików basali bo właśnie wychodzę do pracy testować ją globalnie. Sanofi by mnie przytłoczył. Za "krótki" jestem na niego( ͡°( ͡°
Tak, kolor soku Kourosa (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#perfumy #chwalesie
@kyloe: wstrzymajmy się z gratulacjami do potwierdzenia rocznika.
raidersofthelostscent.blogspot.com/2014/01/kouros-scent-of-gods-12.html?m=1
Tutaj taki napis mają wersję sanofi
Wołam @kyloe:
@kyloe: może wyjdę na debila ale nie za bardzo ogarniam perfuforum i nie mogę znaleźć tego działu i mimo, że wydaje mi się, że czytać umiem to...no nie widzę działu "weryfikacja" czy coś podobnego.
@BotRekrutacyjny: to raczej nie jest Sanofi
@kyloe: dzięki serdeczne.
@kyloe: jak się nie doczekam odpowiedzi to wrzucę też tam.
Komentarz usunięty przez autora