Wpis z mikrobloga

@Vinny: te udające inne niż wszystkie często są za słabe na zainteresowanie sobą wariacika więc dlatego udają te lepsze od karyn, a jak tylko taki da jej trochę atencji to pokazują prawdziwą naturę
  • Odpowiedz
Moderacja mi usunęła przekleństwa więc macie wersje dla dzieci:

@Reevhar: dziewczyny też tak macie, że lubicie facetów co mają własne zdanie, osobowość i nie będą się z Wami obchodzić jak z jajkiem? A jak przychodzi taki spokojny, miły, miękka faja ciamajda co chce wam całować stopy to nic do niego nie czujecie?

no kuCZĘ BLADE co za niespodzianka, p0lki to kury hurr durr ONE1!!1ONE!!1!!!
  • Odpowiedz
@Reevhar: btw Wy się nie czujecie jak g---o jak ktoś o Was mówi, że jesteście zwyczajni, normalni, spokojni, z sercem na wierzchu, mili i "MIĘKCY"? Przecież mi aż jaja skręca jak pomyślę gdybym miał być takim kimś a ktoś by pomyślał, że ja jestem takim typem człowieka albo tak by mnie opisywał do znajomych.
  • Odpowiedz
@Reevhar: jprdl przecież to jakiś piwniczak z fejk konta pisał jaka z was banda debili sami dla siebie tworzycie takie wysrywy i się wzajemnie utwierdzacie w swoim z------m i fałszywym postrzeganiu świata xdd
  • Odpowiedz
@Reevhar: boldze, wszendzie boldze xDDD

ale wiecie, że facet może być twardy i zdecydowany, a jednocześnie miły, troskliwy i mieć dobre serduszko, serio, kolega mówił, że tego naprawdę nie sprawdzają xDDD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 16
@Reevhar: bo hasło miękki, spokojny gość z sercem na wierzchu to karta pułapka. I tak na prawdę oznacza stulejowego bluszcza, rozchwianego emocjonalnie, z absolutnym brakiem zdania w czymkolwiek i bez umiejętności socjalnych.

Pozdrawiam cieplutko
  • Odpowiedz