Gdyby nie to, że mój dentysta jest mega specjalistą i ciężko znaleźć lepszego w okolicy, to już dawno przestałbym do niego chodzić. K***a, na wiztę prywatnie czeka się 4 miesiące. Tak, 4 MIESIĄCE NA WIZYTĘ PRYWATNĄ! A najlepsze jest to, że miałem mieć dziś wizytę na 17:00 i już wczoraj do mnie zadzwonił, czy można to przełożyć na 18:30? No trudno, moja strata, w końcu czekałem 4 miesiące to i poczekam jeszcze te 90 minut więcej. Właśnie jest 18:46, przed chwilą weszła jakaś kobieta, dopiero po niej ja... ( ͡°ʖ̯͡°) #gownowpis #zalesie #dentysta
@Solitary_Man: u niego to normalne, przed wizytą trzeba zadzwonić i się spytać czy można przyjechać punktualnie, czy lepiej z poślizgiem. Nieraz już siedziałem ponad 1h w poczekalni bo wpierw sobie przyjmuje ludzi z jakimiś nagłymi bólami co do niego zadzwonili 2 godziny wcześniej..
@GregSow: nie słuchaj @Solitary_Man z dentystami tak jest, po pierwsze: dobrego specjalisty ze świecą szukać; po drugie: jest niedobór lekarzy, w tym stomatologii, więc terminy są długie, a lekarz jak kazdy, chce mieć w roku 26 dni urlopu i nie przyjmować w weekendy; po trzecie: ludzie przychodza "tylko z jednym bolącym zębem" to się szacuje godzinę, a później się okazuje, że jest np. poważne zapalenie i wizyta się przeciąga,
Tak, 4 MIESIĄCE NA WIZYTĘ PRYWATNĄ!
A najlepsze jest to, że miałem mieć dziś wizytę na 17:00 i już wczoraj do mnie zadzwonił, czy można to przełożyć na 18:30? No trudno, moja strata, w końcu czekałem 4 miesiące to i poczekam jeszcze te 90 minut więcej.
Właśnie jest 18:46, przed chwilą weszła jakaś kobieta, dopiero po niej ja... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#gownowpis #zalesie #dentysta