Wpis z mikrobloga

@rafxyz44: Wyje&ią, a potem sami pójdą na dno - to już będzie trzeci raz, tak jak na dno poszedł bez Korwina UPR i tak jak na dno bez Korwina poszło KNP. Ja na pewno nie będę głosować na ludzi, którzy wych&jają Korwina.
  • Odpowiedz
Korwin niestety może ciągnąć ich na dno w sejmie, ma bardzo dużą negatywną ocenę wśród społeczeństwa, a ostatnie jego wypowiedzi tylko ich w tym umacniają i skutecznie może odstraszyć nowy potencjalny elektorat spoza "młodzieńczego buntu". Niestety.
  • Odpowiedz
@Xtreme2007: Protokół jeden procent to mit wymyślony przez hejterów. Hejterzy w tych wyborach już wiele razy o nim mówili i wiele razy wieszczyli "ooooho, już się odpalił, już poszło całe poparcie".

Efekt? Korwin w sejmie. Wyje&ane na hejterów.
  • Odpowiedz
@Hedage: Co Ty chłopie mówisz... Jak mawiał Albert Einstein ''Szaleństwem jest robić to samo i oczekiwać innych rezultatów''. Korwin 30 lat nie może przebić progu 5%. Udało się dopiero teraz.. gdy go schowali..

Nie w tej kampanii nie odpalił protokołu bo go nie było w mediach i dzięki temu się dostali
  • Odpowiedz
@Hedage: Polecam sobie przypomnieć co się działo jak KNP w 2014 weszło do Europarlamentu i w sondażach do sejmu miało po 7-9% Janusz wtedy gonił od telewizji do telewizji i wszędzie p-------ł swój klasyczny zestaw dyrdymałów o Adolfie, niepełnosprawnych, kobietach itp no to Marusik i Żółtek którzy też byli europosłami z list KNP i mieli jako taką władze w partii postanowili go z niej w-----ć co sie udało, inna sprawa
  • Odpowiedz
@Hedage:

I PS. Protokół nie jest MITYCZNY. Chyba nie przekonywałeś nikogo podczas wyborów. Ja to robiłem i bardzo często spotykałem się z efektem protokołów z lat wcześniejszych
  • Odpowiedz