Aktywne Wpisy
CalibraTeam +21
Jako że nie mam wiele do stracenia poszedłem dzisiaj po podwyżkę. Oficjalnie nazwałem spotkanie w zaproszeniu "Rozmowa personalna" nie rozpisywałem się zbytnio o co mi chodzi jedynie poprosiłem managera o 15-20 minut. Rozmowa była stacjonarnie, ale zwyczajowo wysyłamy zaproszenia na Teams, wiecie o co chodzi.
Moja propozycja to była podwyżka 800zł brutto od nowego roku (tzn. mogłaby nastąpić w pierwszym kwartale 2024). Niestety mój szef się nie zgodził. Wysłuchał mnie i zapytał
Moja propozycja to była podwyżka 800zł brutto od nowego roku (tzn. mogłaby nastąpić w pierwszym kwartale 2024). Niestety mój szef się nie zgodził. Wysłuchał mnie i zapytał
Kopyto96 +60
Polacy mają kompleksy, co na rynku jest bezlitośnie wykorzystywane. Ceny w Polsce od dłuższego czasu są sztucznie pompowane, szczególnie wtedy, gdy produkt jest prosty, a jego wysoka cena jest kompletnie niezrozumiała.
Polak zapłaci zawsze, bo nigdy nie przyzna się do tego, że go NIE STAĆ. To jest najgorsza ujma. Burger za 50 zł w "fancy knajpie" lub foodtrucku? Lany Kozlak za 20 zł w barze nad morzem? Nie ma problemu. Zapłaci,
Polak zapłaci zawsze, bo nigdy nie przyzna się do tego, że go NIE STAĆ. To jest najgorsza ujma. Burger za 50 zł w "fancy knajpie" lub foodtrucku? Lany Kozlak za 20 zł w barze nad morzem? Nie ma problemu. Zapłaci,
Przestańcie płakać na tagu przegryw, nie zapominajcie że dziś wiele kobiet przeżywa prawdziwy dramat w Polsce bo żaden Chad je nie chce! Co najwyżej mogą liczyć na gościa 7/10. Nie wiecie co to cierpienie.
sama prawda
Kiedyś byłem w kryzysowej sytuacji i potrzebowałem sciągnąć plik z poczty a nie miałem dostępu do neta i udałem się do córki koleżanki mamy; sciągnąłem, wchodzę w pobrane a tam kilkadziesiąt super starannie wyselekcjonowanych zdjęć mężczyzn w bieliźnie, z reklam, super chady 11/10; nie wiedziałem jak zareagować to rzuciłem, że ma przystojnych kolegów na roku na kierunku który studiuje
ogólnie laska 3/10 choć charakter jeszcze gorszy więc lata
nie chodzi o walenie
chodzi o kreowanie obrazu wymaganego partnera
mężczyźni zwalą i siema, u kobiet to budowanie ideału bez zwrócenia uwagi na to co samemu ma się do zaoferowania
zeby nadrabiała charakterem to by była taka se... ale do tego trzeba poświęceń
słyszałem ostatnio że siedzi na streamach jakiego youtubera i mu tam wysyła komplementy z nadzieją na coś, to normalne? dupsko oczywiście ze 90 kg przy 160 cm