Aktywne Wpisy
Kagernak +223
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
brazowooka_eS +557
Wiem, że dla niektórych to totalna bezbecja, ale dla mnie filmy typu Naga B--ń, Szklanką po łapkach, Sciągany, Czy leci z Nami pilot? to mega filmy, na których miałam kiedyś totalny ubaw i nawet dzisiaj potrafią dalej mnie rozśmieszyć xD
#wybory #korwin #konfederacja #kukiz #4konserwy #neuropa
@rorf46: xD g---o, a nie odrodził. Nadstawił rowa Kamyszowi. Gdyby nie PSL to miałby max 2%, jak będzie startował sam za 4 lata daje mu 1,5% maksymalnie. To jest koniec Alkoholika.
ps. Mówisz, że "już z głowy wymieniłem 7"... Nieźle, akurat przypadkiem trafiłeś wszystkich xD
boze k---a 20% poparcia. Ludzie jebnijcie się w łeb z tym poparciem z wyborów prezydenckich. Takie macie pojęcie o polityce i powtarzacie jakieś bzdury.
Czy Kukiz miał się sklonować, żeby nagle z d--y wyczarować struktury i zapełnić listy ludźmi do wyborów parlamentarnych w 2015?
Jego największym problemem było to, że na spontanie wyskoczył z tymi wyborami prezydenckimi. Gdyby wcześniej miał coś zbudowane
@000loki: ale kto ich k---a wprowadził do sejmu xD
Ale to chyba każdy debil wie, że bierze się SWOICH ludzi, a nie "bo ktoś mi polecił". Ciekawe kto polecił mu wziąć do partii ojca przyszłego ministra finansów, hmmmm
Już z resztą pominę
@000loki: a czyja? To on go wprowadził więc to on za niego odpowiada.
Do tego przez te 4 lata g---o zrobił, rozwalił swój śmieszny ruch, nie wybudował struktur i SAM w-----ł swojego najlepszego posła Liroya (bo pomimo tego co o---------ł przez ostatni rok, to Liroy robił kawał dobrej roboty w sejmie, a kukiz go w-----ł xD).