Aktywne Wpisy
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
B12477 +19
Camerdineri..
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka
Od wczoraj kwiczę ze śmiechu, z tego co tu się o--------a. Krzyczą, wyją, wrzeszczą, jakby im ktoś zabawkę zabrał. Normalnie jak dzieci w przedszkolu, jak im kto lizaka zabierze. Pierwsze rozczarowania rzeczywistością, bo jednak ta Ola w której się skrycie podkochujecie, okazało się że daje d--y Saszce z IIIc. Taki to jest k---a wrzask.
Mentalnie to wy jesteście jeszcze w głębokim gimnazjum.
Widać, że większość z was to dopiero odkrywa, co to jest demokracja i większość.
I jak to w przypadku dzieci bywa, pokrzyczycie, powyjecie, powściekcie się, a następnie za parę dni wrócicie do tego samego szamba z którego wypełzliście. Bez żadnej k---a różnicy. Bez żadnej k---a refleksji.
Przestańcie srać już na tym wykopie. Serio. Dorośnijcie. I nauczcie się znosić porażkę z godnością, bo jeszcze wiele ich w życiu mieć będziecie i jak każdą będziecie tak przeżywać, to p-----------e na zawał w wieku 30 lat.
To nie jest k---a koniec świata p--------y.
W waszym gównianym życiu i tak się nic nie zmieni, jak nie nauczycie się brać sprawy w swoje ręce. Tak robią dorośli. A dzieci płaczą, że im ktoś pozabierał zabawki. Jak wy.
Psy szczekają, karawana jedzie dalej.
#wybory
@Zoodiak: no i już sam fakt, że siedzisz na Mirko już jest zabawny, a dalej pewnie będzie jeszcze weselej...
@Tymajster: weź jeszcze kilkanaście komentarzy napisz jak jestem cofnięty w rozwoju. A ty jesteś taki mądry, taki cudny, że gadasz z debilem. No weź jeszcze napisz kilka komentarzy jaki jestem. Dawaj.
Buachachachacha. Nie przestaje mnie to śmieszyć.
Walnąć w stół, to od razu bachory się zlatują.
Nom
To tylko koniec demokracji i praw człowieka w kraju w którym mam wszystko spędziłem dotychczasowe życie i chciałbym spędzać je dalej
@Brother_of_Steel:
Ale druga Rosja Białoruś Węgry czy Czeczenia jak najbardziej
@Brother_of_Steel:
no cywilizacja zachodnia w tym kraju tak
będziemy mieli cały państwowy aparat skupiony w rękach jednej partii jak w jakimś autorytaryzmie programy informacyjne rodem z korei północnej programy publicystyczne rodem z rosji prześladowania i mordy homoseksualistów jak w czeczenni
a nie czekaj już teraz to mamy
no może do mordów jeszcze nie doszło chociaż były próby
nie wiem co ty tam bierzesz, ale widzę, że nieźle
plus żadna władza przez te 30 lat nie przeprowadzała jawnego r---------u i podporządkowania sb wszystkich państwowych organów ani w żaden inny sposób nie próbowała zmieniać ustroju
wygrywali rządzili lepiej lub gorzej i w końcu przegrywali
pisiory kierują się maksymą
Buachachachachacha...
Za Peło lokalny kacyk kręcił podległymi urzędasami jak chciał. Byłem świadkiem organizowania stanowisk pracy na polecenie kacyka Peło w instytucjach państwowych. Każde stanowisko w państwowej spółce jest obsadzane z mianowania partyjnego od zarania III RP, ale k---a nie, Chodtok się obudził nagle, że system jest z-----y, bo nie rządzi partia którą Chodtok popiera. Dzieciaku...
Po to jest ona parlamentarna i przedstawicielska (a nie "na czysto" - bezpośrednia), żeby uniknąć przesadnego miażdżenia wszelakich mniejszości i przegranych opcji w wyborach, gdy "głosuje większość" (btw. to chyba główny argument przeciwko temu systemowi - że bez pewnych podstawowych zasad granica między "większością [głosującego ludu]" a "motłochem" porażonym pierwszą lepszą demagogią się szybko zatrze.)
I często wiąże się z rządami autorytarnymi. To samo cesarstwo.
A już idea dziedziczenia władzy, jest skrajnie głupia.