Aktywne Wpisy
lubie-sernik +1006
Strasznie sie połamałem... Jestem na silnych lekach, na początku dawali mi nawet fentanyl. Czekam na operacje która będzie nie wiadomo kiedy.
Trzymajcie kciuki. Kc
Trzymajcie kciuki. Kc
Lewusx +9
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Dzisiaj też jest jeden z nielicznych dni w roku kiedy możecie w formie głosowania wyrazić sprzeciw zakazowi. Wystarczy wyjść z domu i oddać głos :)
IDŹCIE DO CHOLERY GŁOSOWAĆ
Plusujcie jedną z nielicznych otwartych w #zakazhandlu sieć sklepów Żabka, wszyscy co tydzień plusują normalne sieci sklepów które otwierają swoje drzwi dla klientów w niedziele :)
Wołać/Nie wołać przy następnej handlowej niedzieli? Zostaw lub zabierz plusa z komentarza:
https://www.wykop.pl/wpis/31178543/#comment-110560173
#handel #wolnaniedziela #katotaliban #bekazkatoli dodatkowo #wybory
Komentarz usunięty przez autora
@MiczuTG: a ciekawostka: piekarnie mogą być otwarte. Ale dużo piekarni, kwiaciarni i innych nie objętych zakazem placówek się zamyka, bo nikt już w niedziele nie robi zakupów.
@Capitanero: LOL u mnie dwie są otwarte do 15 dzisiaj xD
I na bazie tego co napisał @miczutg jeszcze pół roku temu kwiaciarnia w galerii się otwierała w niedziele (w trakcie zakazu). Zamknęli bo ruch się zmniejszył, czyli przez zakaz