Wpis z mikrobloga

DZISIAJ NIEDZIELA Z RZĄDOWYM ZAKAZEM HANDLU

Dzisiaj też jest jeden z nielicznych dni w roku kiedy możecie w formie głosowania wyrazić sprzeciw zakazowi. Wystarczy wyjść z domu i oddać głos :)

IDŹCIE DO CHOLERY GŁOSOWAĆ

Plusujcie jedną z nielicznych otwartych w #zakazhandlu sieć sklepów Żabka, wszyscy co tydzień plusują normalne sieci sklepów które otwierają swoje drzwi dla klientów w niedziele :)

Wołać/Nie wołać przy następnej handlowej niedzieli? Zostaw lub zabierz plusa z komentarza:

https://www.wykop.pl/wpis/31178543/#comment-110560173

#handel #wolnaniedziela #katotaliban #bekazkatoli dodatkowo #wybory
Rabusek - DZISIAJ NIEDZIELA Z RZĄDOWYM ZAKAZEM HANDLU

Dzisiaj też jest jeden z nie...

źródło: comment_zQmDS2klf5o0wx16NpHanHgf3U0mnagY.jpg

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mat9: zaplusowałeś mój wpis sprzed 1.5 roku, wołałem Cię od na pewno dłuższego czasu, i dzisiaj dopiero zauważyłeś tag który jest pod każdym wpisem? XD
  • Odpowiedz
@Rabusek: Dzisiaj żabka uratowała mnie przed głodem. Nie miałem chleba na śniadanie i mimo 40 minut krążenia po centrum nie mogłem znaleźć otwartej piekarni ani sklepu. Dziękuję pan PiS za to że piekarnie się zamykają w niedziele mimo że pamiętam jak kilka lat temu można było rano kupić świeże bułki wędliny itd.
  • Odpowiedz
piekarnie się zamykają w niedziele

@MiczuTG: a ciekawostka: piekarnie mogą być otwarte. Ale dużo piekarni, kwiaciarni i innych nie objętych zakazem placówek się zamyka, bo nikt już w niedziele nie robi zakupów.
  • Odpowiedz
: powiedz mi jak ty w godzinach przedpołudniowych w niedzielę chciales znaleźć otwatą piekarnie?

@Capitanero: LOL u mnie dwie są otwarte do 15 dzisiaj xD

I na bazie tego co napisał @miczutg jeszcze pół roku temu kwiaciarnia w galerii się otwierała w niedziele (w trakcie zakazu). Zamknęli bo ruch się zmniejszył, czyli przez zakaz
  • Odpowiedz