Wpis z mikrobloga

Wtf konfederaci, co to ma być do ciężkiej #!$%@??

Zagłosuję na każdą partię w której będzie Pan Janusz, choćby to byli Zieloni2077, PiSS albo Komunistyczna Partia Polski, ale CO TO JEST?

Sprzeciw wobec GMO (?!), sprzeciw wobec 5G (?!?), sprzeciw wobec elgiebete (cokolwiek to znaczy), roszczenia żydowskie (who cares?), ochrona górnictwa i zasobów naturalnych (?!). Brakuje tylko intronizacji Chrystusa Króla, delegalizacji napojów energetycznych i aspartamu oraz nacjonalizacji salonów fryzjerskich.

To jest partia wolnościowa, czy antynaukowy ciemnogród przy którym nawet PiS wydaje się rozsądną alternatywą?

#wybory #konfederacja #korwin #jkm #krul #wybory2019 #polityka
Dutch - Wtf konfederaci, co to ma być do ciężkiej #!$%@??

Zagłosuję na każdą parti...

źródło: comment_qRQFjs6MUEacRgUjcxTiX3ShC9QoS3oQ.jpg

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
@NiebieskiWStringach:
Na razie było chyba jedno jedyne badanie, które pokazało że aspartam w wielgachnych dawkach może wpływać na funkcje kognitywne i obniżać IQ, żadne inne nie wykazało jego szkodliwości (pomijając astronomiczne dawki, pozdro Paracelsus).
  • Odpowiedz
@Dutch: Kto to gówno przygotował? Mam nadzieje, że już usunięte ze strony. 5G, LGBT, GMO i cała reszta to chyba żart z wyborców. Aż się #!$%@?łem. Znowu 4,76% i płacz, czemu nikt partii poważnie nie bierze.
  • Odpowiedz
Wtf konfederaci, co to ma być do ciężkiej #!$%@??

@Dutch: kolego już przymknąłem na to oko i mi przypominasz. Oczywiście, że trochę się zawstydziłem, ale nie ma partii, która lepiej mnie reprezentuje.
  • Odpowiedz
  • 2
@Dutch miałem serio oddać głos na konfe, chociaż się sam ze sobą bilem oto. Ale po zobaczeniu tej grafiki nie ma ciula we wsi. Idę oddać głos na wiosnę. Przynajmniej nie będę się wstydził za jakieś #!$%@? 5g czy coś xdddd Konfa pewnie nie wejdzie przez takie rzeczy. No trudno. Z fartem korwin, dozoba przy następnych wyborach xd
  • Odpowiedz
@sprawa:

miałem serio oddać głos na konfe, chociaż się sam ze sobą bilem oto

Ja oddam i tak, chociażby ze złudnej nadziei na zatrzymanie lokomotywy PiSu. Ale będę się potem sobą brzydził.
  • Odpowiedz
@Dutch: ad. Aborcja. Przecież PiS nie zakazał ani też pozwolił aborcji. Utrzymał się układ który zadowala wszystkich, większą ich część na pewno.
Ad. Górnictwo. Co do górnictwa, to Korwin zawsze chciał je sprywatyzować xD teraz pleca bzdury co by PiS chciał sprzedać xD lol

Widzę ładna #!$%@?ę z logiki Korwin i spółka robią.
  • Odpowiedz
@MrTukan:

ad. Aborcja. Przecież PiS nie zakazał ani też pozwolił aborcji.

True.

Ad. Górnictwo. Co do górnictwa, to Korwin zawsze chciał je sprywatyzować xD teraz pleca bzdury co by PiS chciał sprzedać
  • Odpowiedz