Wpis z mikrobloga

@padobar: właśnie tez mnie ciekawią osoby które #!$%@? po skończeniu studiów technicznych na Pwr znając angielski nie mogą sobie poradzić ze znalezieniem dobrej pracy w najszybciej rozwijającym się mieście w Polsce XD chyba ze faktycznie kolega z Rzeszowa czy coś
  • Odpowiedz
@amadeusz240: Byłem rok na airze na w5 właśnie. Pomijając moje lenistwo to nie polecam. Poczynając od Bożenki "Czego chciał" Grzywniak w dziekanacie, idąc przez prowadzących, a na zasadach wpisu na następny semestr kończąc. Teraz już trochę lepiej z prowadzącymi, ale ludzie pokroju Wilkosza czy Zawilaka nadal straszą, poczytaj sobie opinie o nich na polwro.
No ale czego się spodziewać po człowieku który już podchodzi pod 80, a nadal uczy programowania. A
  • Odpowiedz
@padobar: do UTR'u trzeba jeszcze potrafić zarządzać ludźmi, bo najczęściej inżynier dostaje jakichś techników i ewentualnie im pomaga. Nigdy nie lubiłem zarządząć ludźmi i nie mam za grosz talentu, a dowodzenie przejmuje tylko gdy uznaje że wszyscy są na tyle zdezorientowani, chaotyczni i nieumiejętni, że ktoś musi ogarnąć sytuację.

@rafsiemens: Wrocław się rozwija, ale głównie pojawia się coraz więcej firm IT oraz fabryk z 10 wakatami dla inżynierów i 200
  • Odpowiedz