Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@sralpies: ja tam nigdy nie brałem do serca tych wskaźników, przyszli raz na tydzień, pogadali że może być lepiej i elo, a premię nie były indywidualne, tylko zespołowe,
  • Odpowiedz
@sralpies: Dobra też jest reklama Amazona w radiu: "Zarabiaj 200 złotych brutto dziennie". Ktoś, kto się nie zna pomyśli, że 25 brutto na godzinę. Średnio 20 dni roboczych w miesiącu 4k jak na taką robotę - dobry deal. Tylko, że w Amazonie pracuje się 4 dni w tygodniu po 10h dziennie i nagle z 25 robi się 20 zł brutto, a z 4k robi się ledwo 3200 xD
  • Odpowiedz
  • 0
Dobrze jest dużo zarabiać, ale ja przeszedłem do roboty gdzie nie ma takich fajnych rzeczy. Minus spory
  • Odpowiedz
@Bezimienny_Typ: jasne, to był raczej taki drobny przytyk, że "zachęcają" tymi obiadami jakby to był bóg wie jaki profit, a prawda jest taka, że to g---o nie profit, a obiady są po prostu niskiej jakości + można się nimi zatruć. Jeżeli nie widzisz w tym nic zabawnego to znaczy, że doskonale wpisujesz się już w ramy niewolnicze XXI wieku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@zdjecie_z_wenszem: to ja wam przywiozę metr ziemniaków, prosto z pola, od babci. Ekologiczne tylko trochę przez myszy pożarte i w zamian będę wpadał do roboty tylko 2x w tyg ale zapłacicie mi za pełen etat.
  • Odpowiedz