Wpis z mikrobloga

@dudi-dudi: smutni ludzie którzy nagle znajdują cel w życiu. Nagle należą do pewnej grupy, są ich części a, mają wspólny cel i się wspierają Pełno takich w kościele, lgbt, KODzie, czy coachingu
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@rafal-heros: No rozumiem cię, czemu ludzie muszą mieć różne poglądy, cele w życiu? Czemu nie mogą mieć takiego nudnego życia jak ja? Czemu mają jakikolwiek entuzjazm w życiu do czegokolwiek? Chcą coś zmienić? A po co to komu, status quo jest spoko, lepiej zostawić jak jest
  • Odpowiedz
@TypowyRobert: można mieć swoje poglądy i cele ale po co je Pokazywać czy narzucać światu. Chce tylko przekazać jakiego pokroju ludzie się w to bawią. Twoje życie jest nudne, siedzisz w domu nie masz przyjaciół. Spotykasz miłego gościa na ulicy który jako jedyny z tobą chce rozmawiać pokazuje Ci że jest grupa modlitewna, lgbt, jechowi,antyklerykalni kodziarze która walczy o to i o to. Idziesz na pierwsze spotkanie poznajesz Krystynę , Janine,Grażynę
  • Odpowiedz
@rafal-heros: Yup tzn ja mam nawet swoją teorię. Otóż kiedyś w czasach prehistorycznych ludzie musieli ciągle walczyć. Walczyli z głodem, zimnem, dzikimi zwierzętami, nieustającym bólem ran i chorób. To w sposób biologiczny ukształtowało nas w ten sposób że ciągle człowiek musi mieć jakieś wyzwanie do pokonania. Nawet do połowy XX wieku ludzie musieli ciągle myśleć o tym aby przeżyć, zapewnić sobie jedzenie ciężką pracą itp. A dzisiaj w dobie ogólnego dobrobytu
  • Odpowiedz