Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Elo ludzie chciałem wam opowiedzieć o fajnej sytuacji, zapraszam do lektury
Podkład: https://www.youtube.com/watch?v=iSHG_B4GhFg
Więc zaczęło się dość szybko mój dobry kolega nazwijmy go Zbyszek
Zbyszek poznał koleżankę nazwijmy ją Julka ( ͡° ͜ʖ ͡°) o której cały czas opowiadał
Julia go zechciała i od wtedy byli razem, po jakimś czasie ona z nim zerwała, Zbychu #!$%@?
Zbychu dostał od niej fajne zdjęcia ( ͡° ͜ʖ ͡°) więc pokazywał je kolegom
I wtedy ja jako młody cuck wychowany przez mamusię musiałem się #!$%@?ć (Jaaaa #!$%@? za tą akcję to mi nawet tak nie wstyd jak za całe moje życie)
No ale do rzeczy, więc powiedziałem jej że Zbychu pokazuje jej zdjęcia kolegom
Julka oczywiście #!$%@? powiedziała o tym wszystkim których znała
(Dobra teraz trochę o mnie w tamtych czasach, Przegryw z pryszczami na mordzie, lat 17 chyba wtedy miałem, frajer, cuck i wychowany przez mamuśkę cfel)
Zbychu i jej poprzedni chłopacy to takie a'la hady
Także po tej akcji cuckowej zacząłem pisać z Julią, na 2 dzień stałem się jej przyjacielem
Umawialiśmy się na przyjacielskie spotkania coraz częściej, ona miała zajebistą koleżankę nazwijmy ją Hanka
Więc Hanka bardzo mi się podobała i próbowałem ją wyczuć (nigdy nie miała chłopaka (chyba), a ja cuckiem byłem to nie wiedziałem że to na faście trzeba działać)
No i widywaliśmy się potem w całej ekipie coraz częściej
W końcu znalazła następnego bolca ale ten to był realny had cwaniak itp.
No i coś później skrzypiało między nimi pewnie za ostro z nią leciał #pdk
Nagle zerwali wymyślała i organizowała coraz więcej spotkań
Aż w końcu poszliśmy z "ekipą" w jakieś publiczne miejsce (kurde nie kojarzę gdzie to było)
No i ona mnie zawołała żebym szedł z nią na ławeczki, które były tam gdzie akurat nikt nie mógł patrzeć
No to #!$%@?łem się przy największej ławce a ona do mnie: ale chodź bliżej, podszedłem i zaczęła mnie przytulać, tylko trochę inaczej niż zawsze
I pada pytanie: Może moglibyśmy coś razem spróbować
A ja do niej: ale co ty robisz?
Kurde laska mnie friendzonuje a później podbija, #!$%@? akcja po 2 znałem jej "historię" że tak powiem, także nie za bardzo miałem ochotę żyć z kimś kto jest uzależniony od zakochiwania się (gdzieś był artykuł o tym tylko teraz akurat nie mogę go znaleźć)
Musiało zaboleć mocno że taki frajer jej nie chce ( ͡º ͜ʖ͡º)
Myślę sobie czasami co to za #!$%@? akcja była a może się zesrałem po prostu ( ͡ ͜ʖ ͡)
(ale z cucka się wyleczyłem tylko troszkę później gdy ogarnołem że laski są #!$%@?, #!$%@? koło dupy im latać taaaaa)
Oczywiście Hanka która mi się podobała znalazła sobie chłopaka, oj zabolało zwłaszcza że miałem do niego ostre wąty
Z Julią już dość dawno skończyłem pisać także wszystko zamknięte, po tamtej akcji pisała do mnie żebym zapomniał o całej sytuacji
Z ekipy zostałem wyrzucony koniec historii (KONIEC( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°))
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #anonimowemirkowyznania

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
AnonimoweMirkoWyznania - #anonimowemirkowyznania 
Elo ludzie chciałem wam opowiedzieć...

źródło: comment_IiWzP51AALfmjEenZFO8qjlABocdTfnK.jpg

Pobierz
  • 2