Wpis z mikrobloga

Wszystko się jutro (dzisiaj) wyjaśni, czy grupa będzie dalej atakowała Jezusa czy nie, tak czy siak jedyną ostoją w tym momencie całego szoł jest ✝Jezus✝.
✝Jezus✝ kontra stado wściekłych zwierząt atakujących go na każdym kroku (tak wiem, Wiktor Ania Spermiarz Martyna są bardziej po stronie Jezusa). Tak jak Dawid i Stópkarz dzisiaj tylko czekali cały dzień aby mieć okazję się wyspowiadać u ✝Jezusa✝ i przeprosić aby im kamień z serca spadł (Kleszcza nawet na to nie było stać tylko śmieszkował z ✝Jezusem✝ jakby się już pogodzili a jak tylko nie był z ✝Jezusem✝ to go obgadywał) tak nie widzę aby szoł mogło iść dalej. Skoro mieszkańcy już wiedzą że Jezus jest nieśmiertelny a oni tylko debili z siebie robią, co nas jeszcze czeka?

Oczywiście ciągle mój #1 ulubiony to romans Kamila ze spermiarzem, co w sumie od kilku dni się układa w kupe ale nie chce krakać...

Inne bajery to Bogdan bliźniak spermiarza, ale przez potencjalny romans Kamila ze spermiarzem następne bliźniaki oprócz grubych (tymbardziej że już nie ma jednej bliźniaczki) nie są ciekawe.

Romans Martyny z Kamilem, Martyna to ciągle Carte Blanchett dla mnie tej edycji, nic o niej nie wiemy tylko że ma chłopaka ale jakby go nie miała to z Kamilem by mogła konie w Mongolii kraść.

Doświadczenie podpowiada mi że musi nastąpić deeskalacja i jutro czyli w poniedziałek wracamy do normy, nikt nie będzie ✝Jezusa✝ krytykował bo dostaną rozkazy takie i wszyscy będą ładnie w grupie wykonywać zadania Wielkiego Brata.

Jest też potencjalnie dwóch znanych kandydatów nowych na wejście: stary Blender i dziewczyna Kleszcza

Po programie będzie bankowo sprawa o stalking przeciwko Natalii dla ochrony Helgii.

O czymś zapomniałem?

#muremzajezusem
#bigbrother
  • 2