Wpis z mikrobloga

• 91
@GFOzon A czemuż aż tyle? Coś temu pokojowemu marszowi grozi? Jakieś b---y domowej roboty albo nożownicy? No szok... Polska XXI wieku...
  • Odpowiedz
podstawieni ludzie w większości z Krakowa

@PomaranczowyKrol: xD za każdym razem z tych "podstawionych ludzi"

rozumiem, że kibic np. Lecha jak jedzie na mecz do Warszawy, albo Krakowa, albo Gdańska i tam się n--------a z policją to też jest podstawiony i pewnie finansowany, ale przez policję do wyrobienia statystyk? śmiech na sali
  • Odpowiedz
@Bodzias1844 Jak nie widzisz różnicy, że jedni idą spokojnie i się cieszą, chcą pokazać, że są normalni i chcą być akceptowani,, a drudzy to banda frustratów, która przychodzi manifestowac nienawiść i pogardę dla drugiego człowieka, to mam dla Ciebie złą wiadomość.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@GrammarNazi: Jeśli myślisz, że tamci są normalni to ja mam dla Ciebie złą wiadomość. Są w mniejszości co już samo przez siebie mówi, że odstają od normy więc nie wmawiaj mi, że są normalni. Po 2 gdyby byli to nie potrzebowaliby marszów i parad. Czy hetero ludzie organizują takie gówna? Nie, dlaczego? Bo to jest normalne.
  • Odpowiedz
@Bodzias1844: bycie leworęcznym powinno być karane śmiercią gdyż ja jestem praworęczny i to jest normalne.
znam jednego kolegę leworęcznego ale on się z tym nie obnosi normalnie piszę prawą ręka i sam mówi że ci co piszą lewą to debile ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@GFOzon: hurr durr prześladowania. Daj spokój. Gdyby tęczowi nie robili takiego hałasu to każdy miałby w dupie czy ktoś jest skrzywiony i co robi w życiu.
  • Odpowiedz
  • 0
@GFOzon: a ty jesteś przekonany, że to marsze coś zmieniły? Wręcz przeciwnie, przybyło przeciwników. Ślepy nie jestem znam pare osób homo i nikt nie ma nic przeciwko dopóki się z tym jakoś przesadnie nie obnoszą a obracam się raczej w towarzystwie z prawej strony.
  • Odpowiedz