Aktywne Wpisy
BrakWolnegoLoginu +296
Po 6 latach #!$%@?łem gdzieś kartę wejścia do biura, trudno zdarza się, będę musiał zapłacić za duplikat. Zgłosiłem wszystko gdzie trzeba, naliczyli mi 150zł (XD), a dzisiaj rano wołają mnie do HR, że mam podpisać kwit, że dopóki nie wydadzą mi nowej karty to biorę odpowiedzialność, za sprzęt w biurze, bo ktoś z ulicy może moją kartę znaleźć, wejść i coś ukraść. Powiedziałem, że nie ma #!$%@?, że to podpiszę, mogą mi
mickpl +602
Pan deweloper w TVP Info z wielkim przejęciem łopowiada, że to bardzo ważne, aby dopłacać do kredytów, bo trzeba dbać o młodych ludzi i polskie rodziny.
Obniżać ceny raz, drogo już było XD
#nieruchomosci
Obniżać ceny raz, drogo już było XD
#nieruchomosci
Czy da się prowadzić to słynne prawdziwe życie studenckie z ciągłymi imprezkami, ruchaniem i chlaniem, nie mieszkając w akademiku? Ja właśnie nie mieszkam i nie wiem czy coś mnie omija czy to słynne studenckie życie to zwykły mit.
#studbaza #studia #pytanie #kiciochpyta #wygryw #akademik
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
Generalnie rozchodzi się o ludzi na jakich trafisz, czyli fart. Jak go nie masz, siedz w piwnicy.
@taktoto: Na stancji to też raczej trudno trafić żeby być z osobą studiującą na tej samej uczelni co ty. @warmianskimnich: Najpierw musiałoby to być żeby się znudziło XD
@animuss: No u mnie akurat nie ma żadnego miasteczka studenckiego i akademiki są rozsiane po całym mieście, niektóre bliżej siebie niektóre kompletnie odizolowane od reszty.
@To_ja_moze_pozamiatam: Jak ja nawet nie wiem gdzie wpadać bo u mnie jest z 5 akademików a każdy jest gdzie indziej.
@cooles: Lubię takie sytuacje akurat XD W liceum była kupa wycieczek że człowiek myślał że żywy nie wróci przez to chlanie xD
@
@AnonimoweMirkoWyznania: no to musiałbyś sprawdzić czy w tych akademikach istnieje wewnętrzne życie studenckie. Dużo moim zdaniem zależy też od rozmiaru akademików. Jeśli akademik to jest taka większa kamienica - lub mini blok 2 piętrowy gdzie portierka ogarnia każdy szmer to pewnie będzie słabo. Jeśli jest to 10+
Nie zawsze było super, ale ja bardzo dobrze wspominam ten czas. Miałem duże szczęście do ludzi z którymi mieszkałem, a to jest chyba najważniejsze. Wspólne zainteresowania,
@AnonimoweMirkoWyznania: Można, jak najbardziej. Mieszkam sobie sam elegancko w kawalerce, spokój, swoboda, do centrum z klubami i knajpami parę minut na piechotę, żadnych hałasów, #!$%@?, uzerania z #!$%@? ludźmi bo nigdy nie wiesz na kogo trafisz.
Co do imprez po prostu wystarczy mieć znajomych i się kręci. Ja nawet pomimo tego
@AnonimoweMirkoWyznania: Dobra, luz. Z czasem ogarniesz. Może tymczasowo przenieś imprezę na swój grunt- zaproponuj wyjście do baru albo imprezę u siebie i obczaisz kto-gdzie.