Aktywne Wpisy

Vedar +193
czy kobiety są odklejone od rzeczywistości?
#przegryw #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #tinder
#przegryw #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #tinder

Mam sprzeczkę z kolegą. Pożyczyłem mu kilka dni temu 50 zł, zobowiązał się oddać szybko. "Oddał" wczoraj, jednak za chwilę kasy nie miałem. Są 2 opcje, albo zgubiłem (w co wątpie), albo jakoś mi #!$%@?ł jak się żegnaliśmy (zbicie piony i poklepanie po plecach, nie widziałem jego ręki). Kolega upiera się że mi nie odda już hajsu. Co mogę zrobić? Nie jestem jakimś januszem żeby awanturować się o 50 zł, ale chciałbym

produkcja paliwa jądrowego to jakiś żart generalnie. Pierdyliard odpadu u238. 8 wirówek chodzi 24/7, a paliwa raz na 2h zdoła cokolwiek wyprodukować, aż się nazbiera u235 w kowarexie, a 500MW reaktor żre te piguły jak zaawansowany mefedroniarz. Jaki w tym sens? Ok, zajmuje mało miejsca, ale czy ktoś narzeka na brak miejsca w tej grze?
Nie bardzo rozumiem.
Potrzebujesz na start 40 sztuk u235, czego zebranie faktycznie chwilę trwa. Ale mając już te 40 sztuk uruchamiasz Kovarexa i produkujesz u235 już bez problemu.
1 sztuka u235 pozwala wyprodukować 10 uranium fuel cell, z których każda z kolei może zasilić reaktor na 200s.
Czyli z jednego budynku robiącego kovarexa masz:
1 u235/min = 10 fuel cells/min = 2000s zasilania jednego reaktora = czyli możesz zasilić ciągle nieco ponad 33 reaktory.
Ja nie wiem z co ludzie mają z tym uranem. Zasilam 20 reaktorów, jeszcze mam nadmiar prądu, a to wszystko ogarnia jedna żyła uranu.