Wpis z mikrobloga

@Misztaok: Nawet to zabawne, stoję w kuchni i myślę - ale bym sobie pulled porka zrobił. Siadam do kompa, otwieram mirko - twój wpis.
Wykop chyba zamontował u mnie jakiś podsłuch.
  • Odpowiedz
@Misztaok: @grykom: @Wujekstach69: ale po co w solance? Żeby skruszało? Ja mam dwa wolnowary i nigdy nie robiłem solanki, bo zawsze wychodziło kruchutkie to raz, a dwa, że bałem się, że nie pozbędę się za dużej ilości soli w mięsie. Nawet, jak miałem ustawione gotowanie tylko na pierwszy bieg.
  • Odpowiedz
@Cyclonus: wolnowar to świetny sprzęt, odpalam go przez sonoffa w pracy, wracam do domu i obiad już czeka ( ͡° ͜ʖ ͡°) oczywiście obiad w wielkim uproszczeniu ;)
  • Odpowiedz