Pulled pork Całą noc w solance, dziś rano wyjęta, posypana mieszanką przypraw i na 7 godzin do piekarnika nagrzanego do 100°C. Coleslaw i bułeczki już czekają. Efekt końcowy wieczorkiem w komentarzu. Miłego dnia wszystkim! #gotujzwykopem #jedzenie
@Misztaok: Nawet to zabawne, stoję w kuchni i myślę - ale bym sobie pulled porka zrobił. Siadam do kompa, otwieram mirko - twój wpis. Wykop chyba zamontował u mnie jakiś podsłuch.
@Misztaok: @grykom: @Wujekstach69: ale po co w solance? Żeby skruszało? Ja mam dwa wolnowary i nigdy nie robiłem solanki, bo zawsze wychodziło kruchutkie to raz, a dwa, że bałem się, że nie pozbędę się za dużej ilości soli w mięsie. Nawet, jak miałem ustawione gotowanie tylko na pierwszy bieg.
@Cyclonus: wolnowar to świetny sprzęt, odpalam go przez sonoffa w pracy, wracam do domu i obiad już czeka ( ͡°͜ʖ͡°) oczywiście obiad w wielkim uproszczeniu ;)
#przegryw sylwetka 20 letniego chuopa pijaka z powiatowego. Morda brzydka od urodzenia, bęben #!$%@? od nałogowego chlania browarów, łapa nabita od walenia konia i boazeria zestarzała od PRLu ( ͡°͜ʖ͡°)
Całą noc w solance, dziś rano wyjęta, posypana mieszanką przypraw i na 7 godzin do piekarnika nagrzanego do 100°C.
Coleslaw i bułeczki już czekają.
Efekt końcowy wieczorkiem w komentarzu.
Miłego dnia wszystkim!
#gotujzwykopem #jedzenie
źródło: comment_A2q7l5WxvRM7LHNnGYw62CUdJ08gP6ym.jpg
PobierzWykop chyba zamontował u mnie jakiś podsłuch.