Aktywne Wpisy
Goronco +42
Screen rozmowy różowej z jej koleżanką XDDD
Ciąg dalszy w komentarzu
#kobiety #zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #wakacje #ruchanie
Ciąg dalszy w komentarzu
#kobiety #zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #wakacje #ruchanie
Xtreme2007 +133
Po czym poznać, że jest praworządność poza uśmiechającymi się obywatelami?
- Uwalone CPK
- Uwalony atom
- Uwalony terminal w Gdańsku
- Uwalony terminal w Gdyni
- Uwalony terminal w Świnoujściu
- Przyznany kredyt z UE na dopłaty do niemieckich używanych elektryków oraz na dopłaty do Siemensa, który będą spłacać kolejne pokolenia
- Żołnierze nie mogą bronić granic przed dziczą z trzeciego świata czyli de facto władza tworzy Państwo teoretyczne jak z
- Uwalone CPK
- Uwalony atom
- Uwalony terminal w Gdańsku
- Uwalony terminal w Gdyni
- Uwalony terminal w Świnoujściu
- Przyznany kredyt z UE na dopłaty do niemieckich używanych elektryków oraz na dopłaty do Siemensa, który będą spłacać kolejne pokolenia
- Żołnierze nie mogą bronić granic przed dziczą z trzeciego świata czyli de facto władza tworzy Państwo teoretyczne jak z
#bitcoin #kryptowaluty
QKC teraz: 64 satoshi
( ͡° ʖ̯ ͡°)
I już wiadomo co było dalej ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
ShitCoiny to wymysł dla zarobienia szybkiej kasy naludziach na fali BTC, tylko Bitcoin jako kryptowaluta się liczy, jeśli tego nie dostrzegasz to coś z tobą jest nie tak, zresztą komu ja to tłumaczę "były naganiacz na dascoina" nie dostrzegasz
@plaisant: @cyberpunkbtc: No no, ciekawe, co. Najpewniej stop loss, jak w moim przypadku.
Sam kilka razy próbowałem z altami od roku i tylko raz wyszedłem na tym dobrze, reszta straty po 5-15%. Mówi się trudno, ryzyko i tak jest asymetryczne, bo
oczywiście będzie się to ciągnęło ale nie z taka pompa jaka była w 2017, to się juz nigdy nie powtórzy na shitach
@NoMercyIncluded: chudy opowiadając o strategi 2017/2018 tłumaczył, że na shitach nie korzysta ze stop lossów ale jestem przekonany, że wielka krzywda mu się nie stała. Gość wie co robi.
@public_html: tez mi się wydaje że to specjalista a nie krypto Mirek z pierwszej łapanki, tu stracił tam zarobił ale ogólnie to co zarobił w 2017 pewnie już przetrawił w 2018 i 2019
@tomosano a ty nie świruj z tymi 100%+ każdy tu wie że dużo nie #!$%@?łeś na shitach bo ich zwyczajnie dużo nie kupiłeś a takie 100%+ trafiło się jednej z ponad 2300 ShitCoins i
Komentarz usunięty przez autora