Wpis z mikrobloga

@ulises: Możliwe, ale w Polsce głównie SE był :P Albo taki był popularny po prostu, zawsze pamiętam, że u mnie w domu Windows był "z 3 letnim poślizgiem". Gdzieś w 97-98 używało się 95, a blisko 2000 - 98.

Ale wtedy można było, bo większość softu było na DOSa :P
  • Odpowiedz
Ludzie którzy narzekają na win10 pewnie nigdy nie używali windowsa 98, windowsa me, albo visty

@norther: ja korzystałem że wszystkich systemów od Win 3.11 i Win10 to największe gowno prócz Visty i ME
  • Odpowiedz
nie czaję tego narzekania na win10,

@yuim: Muli w cholerę, aktualizacje sprawiają, że jeszcze bardziej muli - niezależnie od specyfikacji no i UI jest o kant dupy rozbić bo ciemny motyw nie działa ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
ale lubiłem vistę... lubię też w10. mój gust musi być naprawdę #!$%@?.

@grzemach: Vista to był bardzo spoko system, jego głównym problemem było to że wydano go za wcześnie - laptopy i kompy z niskiej/średniej półki z tamtych czasów ledwo spełniały wymagania minimalne (albo i nie), więc przylgnęła do niego łatka zamulającego systemu.

Mam wrażenie że większość narzekań bierze się z braku wiedzy.

@PussyDestroyer1995: Raczej z tym że szybciej zapomina
  • Odpowiedz
@norther: gówno prawda. Używałem nawet nakładki Windowsowej na dosa 3.11. Tylko win10 potrafi się nie uruchomić tak po prostu, wywalić Explorera bo tak, czasem nie działa ctrl c, bo już. Jeżeli podstawy człapią jak martwa fretka to co z resztą?
  • Odpowiedz