Aktywne Wpisy
snickers111a +131
#!$%@? zamówiłem se piccunie na glovo bo posiadówa w domu, czekam ponad 3 godziny na dostawe, byly w międzyczasie dwa telefony, że pizze juz w piecu, a potem że już dostawca wiezie.
No i przyjechała, niedość, że zimna to mam wrażenie że dostawca latał bokiem z tą pizzą bo wygląda tak jak na foto pic rel.
Daje chłopu 150zł (zamówienie za 145zł) - już 5 zł nie chciałem bo po takim czekaniu
No i przyjechała, niedość, że zimna to mam wrażenie że dostawca latał bokiem z tą pizzą bo wygląda tak jak na foto pic rel.
Daje chłopu 150zł (zamówienie za 145zł) - już 5 zł nie chciałem bo po takim czekaniu
Ziarenkokawy +1
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
gdzie ceniony "ekspert" wyjaśni nam jak to bolidy są aż tak IDENTYCZNE, że Williams postanowił wycofać drugi bolid,
ponieważ byli pewni że w kolejnych sekundach wyścigu, IDENTYCZNA awaria wystąpi w drugim bolidzie.
Oczywiście wycofanie drugiego bolidu nie ma nic wspólnego z krytycznym brakiem części zamiennych,
a sama krytyczna ilość części zamiennych wcale nie oznacza, że drugi bolid zbudowany jest z trytytek i gównolitu,
oraz że głównym celem kierowców w kwalifikacjach, nie jest czas okrążenia, ale dowiezienie bolidu.
No a na koniec 16 analiza wykresów, jak to Robert nie umie wciskać gazu, hamulca i nie rozumie opon.
Aha no i jeszcze delikatna beka z tych amatorów co jeżdżą na te wyścigi i piszą od miesięcy że Williams ma problemy z częściami, przecież na "zdjęciach wysokiej rozdzielczości" widać że części są i są identyczne xD
#f1 #kubica #williams #echasanoku #niemogesiedoczekac
@EtenszynDrimzKamynTru: Niby tak, chociaż nigdy nie wiadomo kiedy Roksana albo wronecki, napiszą do nas:
"Wiecie co się stało? Dzwoniła właśnie do mnie..." xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@KoneserOOOO: kronikarza xD