Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Kurczix: gracze Fify to rak branży gier. Przez takich jak ty w tytułach masz teraz wszędzie lootboxy, bo Seba jeden z drugim szuka swojego idola kopiącego gałe w jakiś #!$%@? platnych paczkach.
@quercy: CSGO ani LOL nie wychodzi co roku z reskinem i aktualizacja składów za pełna cenę gry AAA. Nie ma większych osłów i baranów do strzyżenia niż gracze fify. I przez ich debilizm i rzucanie kasy w wydawcę reszta branży idzie w tym samym kierunku. Pluję na was totalnie
@SLyer: no i na #!$%@? zmieniasz temat wypowiedzi? Było o lootboxach, a teraz cię boli Dupa, że kogoś stać na wydawanie pieniędzy co roku na to samo. Brak argumentów? No tak
@quercy: tematem wypowiedzi była fifa, ty troglodyto. Jak już się musisz do czegoś #!$%@?ć w mojej wypowiedzi to znajdź chociaż sensowny punkt zaczepienia. Sam #!$%@?łeś kulą w płot podając CSGO i LOL jako benchmarki. Tam w przeciwieństwie do Fify masz pakiety kosmetyczne z chajs, które nie wpływają na rozgrywkę w Fifie masz pay2win. Kupujesz zawodników, którzy mają lepsze statsy za prawdziwą kasę lub grind, co wpływa na balans rozgrywki. Dodatkowo CSGO
@SLyer: no to nie dawaj, jaki masz problem, masz cs go i graj w cs go, #!$%@?. Pisałeś o lootboxach, a nie ogólnie o fifie. Tutaj nie kupujesz piłkarzy za prawdziwe pieniądze, jest to element hazardu. I mówić o fifie, że ta gra jest p2w to debilizm, bo handicap działa tak, że mając 3 razy słabszy skład łatwiej ci się gra, niż typowi z 3 razy mocniejszym składem.
@quercy:

A to ile ty masz chajsu i na co go wydajesz mi koło #!$%@? lata, dopóki twoje #!$%@? decyzje finansowe nie maja na mnie pływu.

XDDDDDD wez quercy nie gadaj z tym biedakiem #!$%@?, bo wali cebulą na kilometr.