Aktywne Wpisy
jakis_login +154
Wczoraj zmontowałem sobie biurko, które sam zaprojektowałem (taa... niby nic szczególnego, ale musiałem np. uwzględnić kaloryfer, odstający parapet i lekko uciekającą ścianę). Blat z podwójnej (sklejone dwa arkusze ze sobą) płyty meblowej - grubość 3.6cm. Nogi stalowe, tzw. loftowe, zamówione pod konkretny wymiar tak, by biurko miało wysokość 80 cm (ostatecznie ma 80.6, bo zapomniałem uwzględnić te 0.6 cm...). I teraz najlepsze - szerokie na ... 2.60m :) Przesiadłem się z biurka
źródło: IMG_20240911_215639
Pobierz
RitmoXL +42

Z całej niechęci do PiS, ale nigdy nie poszedłbym razem protestować ze środowiskami GW, z KOD itd. O czym można teraz się przekonać na forach Gazety pod artykułami o śmierci Morawieckiego. Na Wyborczej to już woleli wyłączyć komentarze, wiedzą kogo wyhodowali. Ha tfu!
#polityka #neuropa #4konserwy
źródło: comment_AVwOMkjlJpUQgyhPZ3IhDE2XpcILhuXS.jpg
PobierzNo tak, po co ci niezawisle sądy, skoro na gazeta.pl są brzydkie komentarze
@SharpEdges: bo kuce święte są i nigdy takich rzeczy nie wypisywały. Oszczędź nam tych krokodylich łez.
Co to jest za problem dla takiego prawnika zostać kolejna Przyłębską/Piotrowiczem i zamknąć sobie Bosaka w areszcie wydobywczym kiedy system sie domknie NA ZYCZENIE POLAKÓW i z błogosławieństwem konfederatów ?
Zaden. Zajmie mu to krócej niż zrobienie kawy