Wpis z mikrobloga

#csgo

Da się zrobić tak żeby mieć czułość myszki taką jak w 1.6?
Niby w 1.6 mam podobne ustawienia jak w go, rawinut 1, a jednak czuję że jest inaczej.
A w 1.6 odczuwam to lepiej i zawsze tak było.

To nie placebo, bo w go sobie włączyłem nawet stareego dusta 2 i jest inaczej.
  • 13
@underthinking: szkoga bo w 1.6 zajebiście czułem grę... a w cs go chyba już nigdy nie będę tak dobry jak w 1.6 :(

@KrystJan: zależy ile kto grał chyba w 1.6 bo ja od 2003 napierdzielałem, a w go już parę lat i dalej nie potrafię zrozumieć tego efektu.

zrób tak wejdz sobie na dusta2 w 1.6 rozdziałką najlepiej 640:480 i w go na tego classic, zobaczysz efekty...

chyba że
@dleifteh: moja przygoda z cs 1.6 zaczęła się jeszcze przed wydaniem steama.. i grałem do 2013 -można powiedzieć dość intensywnie...po 3 latach, za namową kumpla, z którym grałem w 1.6 postanowiłem zakupić cs:go.. zagrałem raz i stwierdziłem: "co to za gówno? przecież tu się nie da strzelać!" ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale że akurat miałem wtedy nogę złamaną to z nudów zacząłem sobie grać jakieś mapki treningowe,
@defaulttt: ustawiłem na 0.0165 tak jak w tym filmiku, ale chciałbym znaleźć taki do mojego monitora 5:4.

jak to w ogóle znaleźć??

ale zauważyłem wczoraj jak greałem że czuję taki większy luz... a wcześniej mi dokuczała akceleracja niby że miałem te rawinuputy i mousefixy, zwalałem winę na starą myszkę itp.